fbPixel
Zimski kozmetični event 2023 | SKZ

Več informacij

  • Datum 27/02/2023
  • Začetek 08:00
  • Konec 27/02/2023
  • Zaključek 15:00
  • Lokacija Ljubljana, M-Hotel

Na ZIMSKEM KOZMETIČNEM EVENTU ne bo manjkalo strokovnih predavanj, povezovanj s poslovnimi partnerji kozmetične industrije, predstavitev novosti, druženja in povezovanja kolegic iz stroke.

Tokrat se bomo srečale M HOTELU Ljubljana. Poskrbele smo za parkirišče v bližini hotela, druženjem ob kavici, prigrizkih in zanimiva predavatelje ter predstavitve.

 

ČASOVNICA:

08:30 PRIHOD IN REGISTRACIJA (kavica, rogljiček)

09:00 nagovor in kratka predstavitev programa

09:15 PREDAVANJE – FASCIALISM: TREND in INSPIRACIJA ZA NOV PRISTOP PRI NEGI OBRAZA

Facialist je lepotni strokovnjak, ki se skoraj izključno ukvarja z nego ter problematiko obraza in kreira masaže s celostnim pristopom. Njegovo strokovno znanje mu omogoča, da prilagodi teoretično znanje in ročne tehnike masaže posebnostim obraza vsake osebe, ne da bi bila ujet v protokol modeliranja s povezovanjem različnih metod. Obrazni strokovnjak prepozna potrebo po aparaturnih tehnikah v povezavi s primernimi koncentrati za nego obraza in kreira individualne pakete v pravilnem zaporedju, s katerimi doseže željene rezultate –  predava Mateja Šinkovec.

10:15 ODMOR

10:45 NOVOST NA TRGU – SISTEM ZA TRAJNO ODSTRANJEVANJE DLAK

Epilfree je razvil dr. Yoel Konis, strokovnjak na področju kemije in kozmetični znanstvenik že 31 let. Formula, ki jo je razvil, temelji na dolgotrajnih raziskavah zelišč in rastlinskih izvlečkov, kot sta Lady’s Mantle (plahtica ali hribja resa) in Evkaliptus.

Tretma Epilfree je bil razvit kot nova alternativa drugim metodam za dolgotrajno odstranjevanje neželenih dlak. Ta znanstvena formulacija temelji na kombinaciji 100 % naravnih sestavin in je sestavljena iz esencialnih tekočin, pridobljenih iz zelišč.

V primerjavi z laserskim odstranjevanjem dlak Epilfree deluje v povezavi z običajno rutino depilacije z voskom. Nanese se po depilaciji z voskom na tretirano območje. Združuje preprostost uporabe z izjemnimi rezultati, ki so enaki laserskim, vendar brez omejitev, prevelikih stroškov, je varen in naraven.

 

PREDNOSTI:

–      Za vse barve dlačic, tudi svetle in sive

–      Za vse tipe kož

–      Lahko se izvaja poleti

–      Lahko se izvaja preko tetovaž

–      Brez bolečin

–      Brez hiperpigmentacij

–      Za vse starosti in vse spole

–      Brez stranskih učinkov

–      100% naravno in učinkovito

 

Epilfree je najbolj revolucionarna metoda odstranjevanja dlak po laserju. Enostavnost uporabe in izjemni rezultati odstranjevanja dlak z Epilfree bodo za vedno spremenili industrijo.

 

11:45 Lepotna industrija 2.0: Digitalna revolucija in njen vpliv na salone

Na tem predavanju bomo razpravljali o najnovejših trendih v panogi, vključno z vplivom družbenih medijev, spreminjajočim se vedenjem strank in vzponom generacije Z. Generacija Z, ki je na pohodu, si želi več avtentičnosti, vključenosti in trajnostnega pristopa. Vse te vrednote se lahko vključi v podobo salona. In kar je ključno: želijo si več personalizacije. Personalizacija, digitalna prisotnost in celostna podoba salona bodo, poleg kvalitetnih storitev, v bližnji prihodnosti narekovale uspešnost salona. Z vstopom Gen Z se spreminja potrošniška izkušnja. Uporabniki si želijo storitev na “klik”, nakup produktov online in osebne obravnave. Kako vse to zapakirati v en paket in za to porabiti čim majn časa ter energije, bomo spoznali 27. 2. ob 12h. Obravnavali bomo tudi, kako lahko digitalizacija salonom pomaga optimizirati stroške in povečati prihodke. Med predstavitvijo bomo predstavili našo celovito platformo Glossiq, ki ponuja inovativne rešitve podjetjem v lepotni industriji. Naša platforma vključuje modul za rezervacije, spletno trgovino, revijo in družabni modul, ki so zasnovani za racionalizacijo vaših operacij in povečanje vaše spletne prisotnosti. – Iztok Pavlin – Glossiq CEO

12:15 ODMOR

12:45 PREDAVANJE – POLONCA TRČEK na temo KERATISNKO VIHANJE TREPALNIC

Kako pomemben je vsak korak, pri keratinskem vihanju trepalnic, za varen in kvaliteten proces?

Keratinsko vihanje trepalnic, je trenutno ena najbolj priljubljenih kozmetičnih storitev, ki uživa veliko zanimanja po vsem svetu, med ženskami vseh starosti. Privrženke keratinskega vihanja trepalnic, ga obožujejo zaradi kratkega trajanja postopka, neinvazivnosti in odličnih rezultatov, ki so predvsem naravni. Za kvalitetno in varno izvedbo te storitve, pa je poleg kvalitetnega materiala, pomembno tudi poznavanje procesov, ki se izvajajo tekom storitve. Tako bomo na prvi predstavitvi, govorili o vsakem posameznem koraku in izpostavili napake, ki se dogajajo, da končni rezultat ni kakor bi moral biti. – predava Polona Trček

 

13:45 DRUŽENJE in POVEZOVANJE (možnost kosila v lastni režiji – restavracija M hotel)

 

 

Cena dogodka (za članice, in njihove zaposlene): 15€

Cena dogodka (za NEčlanice in njihove zaposlene): 50€

Cena dogodka (za dijake in študente): 20€

 

V ceno je vključena udeležba, coffee break in hladni bife. Poskrbljeno bo tudi za vegetarijance.

*******************************