fbPixel
SLEDI NAM
KONTAKT

ZAVOD LEPOTE
razvoj, izobraževanje, povezovanje kozmetičark

Trnjava 49
1225 Lukovica
e. info@kozmeticnozdruzenje.si

Jesenski Kozmetični Event 2022

kozmetično združenje - dogodek v Ljubljani

Jesenski Kozmetični Event 2022

Date: 17. septembra, 2022
Time: 8:30 - 18:00
Location: https://www.radissonhotels.com/en-us/hotels/radisson-blu-ljubljana
Delavnice | Dogodki | Druženje | Izobraževanja | Networking

…povezovanje za skupne cilje…

 

Na JESENSKEM KOZMETIČNEM EVENTU ne bo manjkalo strokovnih predavanj, povezovanj s poslovnimi partnerji kozmetične industrije, predstavitev novosti, druženja in povezovanja kolegic iz stroke.

 

Tudi tokrat se bomo srečale v Ljubljani. Poskrbele smo za brezplačnim parkirišče, druženjem ob kavici in kosilu in zanimive predavatelje ter predstavitve.

 

ČASOVNICA:

08.30 PRIHOD IN REGISTRACIJA

09.00 nagovor in kratka predstavitev programa

09.20 – 17.00 PREDAVALNICA/SHOWROOM

–  KOSILO

14.00 – 18.00 PREDAVALNICA/SHOWROOM

 

 

PREDAVALNICA – program:

 

09:20  MEDICAL Beauty for Cosmetics – nova generacija nege proti staranju, ​ki zadovolji vse potrebe kože. BEAUTY for Cosmetics je blagovna znamka, specializirana za proizvodnjo kozmetike. Znamka s svojo linijo izdelkov obljublja pomoč pri težavah zaradi pordelosti, draženja kože, lepšega videza gub ipd.. Koži zagotavlja udobje, živahen izgled in mladosten videz.

Kakovostna kozmetika za nego kože po dostopnih cenah.

Podjetje Stoor, Dejan Ferbežar in Nina Zabukovec

 

10:20  Ivica Flis Smaka – HORMONI V MENI, HORMONI V MENI

Kako žarijo hormoni?

Dnevi brzijo in se neutrudno prevešajo v noč, ko na vsak način želimo ujeti vsak dogodek, urediti vsako zadevo in ostati v ritmu – pri tem pozabimo na najpomembnejšo gonilno silo tega življenjskega kolovrata – naše telo. Kako ohraniti energijo in dobro počutje, kako telo pravilno nahraniti in negovati? Kje so čarobne sile, ki nam to omogočajo?

 

Ivica Flis Smaka – zdravnica, specialistka fizikalne in rehabilitacijske medicine. Je ustanoviteljica Zdravstvenega centra Flis, kjer poskuša združiti vse, česar se je naučila o zahodni in vzhodni medicini: regeneracija, rehabilitacija, vitalnost, prehrana in prehranska dopolnila, velnes, akupunktura, anti-aging in bioidentični hormoni, svetovanja iz gibanja in gibalnih tehnik – vse, kar dviga in ohranja kakovost življenja. Želi, da ljudje spoznajo moč, ki jo nosijo v sebi, da spoznajo neskončne dimenzije našega telesa. Zmeraj imajo naravni pristopi prioriteto!

 

11:20 MONIQE LEPOTNA TOČKA – predstavitev Epilfree izdelkov za trajno odstranjevanje dlačic

Epilfree je razvil dr. Yoel Konis, strokovnjak na področju kemije in kozmetični znanstvenik že 31 let. Formula, ki jo je razvil, temelji na dolgotrajnih raziskavah zelišč in rastlinskih izvlečkov, kot sta Lady’s Mantle (plahtica ali hribja resa) in Evkaliptus.

Tretma Epilfree je bil razvit kot nova alternativa drugim metodam za dolgotrajno odstranjevanje neželenih dlak. Ta znanstvena formulacija temelji na kombinaciji 100 % naravnih sestavin in je sestavljena iz esencialnih tekočin, pridobljenih iz zelišč.

V primerjavi z laserskim odstranjevanjem dlak Epilfree deluje v povezavi z običajno rutino depilacije z voskom. Nanese se po depilaciji z voskom na tretirano območje. Združuje preprostost uporabe z izjemnimi rezultati, ki so enaki laserskim, vendar brez omejitev, prevelikih stroškov, je varen in naraven.

 

PREDNOSTI:

–      za vse barve dlačic, tudi svetle in sive

–      za vse tipe kož

–      lahko se izvaja poleti

–      lahko se izvaja preko tetovaž

–      brez bolečin

–      brez hiperpigmentacij

–      za vse starosti in vse spole

–      brez stranskih učinkov

–      100% naravno in učinkovito.

 

Epilfree je najbolj revolucionarna metoda odstranjevanja dlak po laserju. Enostavnost uporabe in izjemni rezultati odstranjevanja dlak z Epilfree bodo za vedno spremenili industrijo.

 

12:20  MINIMALISTIČNA NEGA; manj časa, večji efekt

ELISKIR LEPOTE, ki ga je ustanovila lastnica salona Studio Ping.

Su Ping je odlična izvajalka azijskih obraznih masaž, ki svoje strokovno znanje in izkušnje črpa iz rodne Kitajske in njihove tradicije.

 

13:30 ČAS ZA ODMOR – KOSILO

 

14:30 BISSKEYNDOR: profesionalna linija za kozmetične salone.

PROBIOME PEEL – LINIJA PILINGOV, KI REGENERIRA IN HKRATI NEGUJE KOŽO – predavateljica  Mateja Šinkovec, vodja izobraževanja.

 

Profesionalna linija kemičnih pilingov za napredno nego, ki pospešijo regeneracijo kože in obnovijo mikrobiom kože. Varna in inovativna profesionalna terapija, ki vsebuje multibiotični kompleks za uravnoteženje mirkobioma kože in obnovo kože po globinskem pilingu. Z vidnimi  rezultati že po prvi uporabi je PROBIOME PEEL profesionalni program z največjo regenerativno močjo.

 

15:15 AIKON – predavanje na temo hiperpigmentacije

 

 

SHOWROOM:

 

1. DOMINUR je veleprodajno trgovsko podjetje s 25 letno tradicijo prodaje in zastopanja izdelkov za nego telesa in dobro počutje. Zastopajo proizvajalce kozmetičnih
blagovnih znamk na slovenskem tržišču in nudijo vso potrebno podporo kupcem za uspešno prodajo in zadovoljstvo naših skupnih strank.

Predstavili bodo znamko Blomdahl katero na slovenskem trgu zastopajo že skoraj deset let, z njo so prisotni v različnih kozmetičnih salonih. Blomdahl je ime za hitro in varno prebadanje ter nakit, ki ne povzroča alergij. Skrbno zasnovan nakit in medicinska metoda prebadanja omogočata, da lahko nakit nosijo vsi, tudi tisti, ki imajo težave z alergijo na nikelj. Med znamkami, ki jih zastopajo je tudi znamka Kinetics – nega in lakiranje z naravnimi ter permanentnimi laki. Enostaven nanos lak, visok sijaj in zagotovljena obstojnost do 10 dni.

 

2.  ELIKSIR LEPOTE; zastopnik Cervantes, kitajsko visokotehnološko podjetje, specializirano za področje anti-aging biotehnologije. V sodelovanju z raziskovalnimi inštituti iz Španije, Nizozemske, Nemčije, Francije, Švice in Japonske s pomočjo napredne tehnologije in naravnih sestavin razvija izdelke za minimalistično nego obraza in telesa. V ponudbi so tri linije biotehnoloških anti-aging izdelkov:

  • EURONA: minimalistični izdelki za nego obraza, med katerimi je edinstveni inovativni sprej, ki vsebuje peptidne verige in lahko nadomesti tonik, dnevno, očesno, nočno kremo ter serum. Sprej ne vsebuje umetnih dišav in konzervansov in je primeren tudi za otroke in ljudi z občutljivo kožo.
  • NAKÖA: serum za nego lasišča s polipeptidi proti izpadanju las
  • CERVANTES bio goji sok: sok iztisnjen iz svežih goji jagod, ki vsebuje več kot 70 hranil

 

3. AIKON

 

4. BIS

SKEYNDOR: profesionalna linija za kozmetične salone. Tema predavanja: PROBIOME PEEL – LINIJA PILINGOV, KI REGENERIRA IN HKRATI NEGUJE KOŽO.

Profesionalna linija kemičnih pilingov za napredno nego, ki pospešijo regeneracijo kože in obnovijo mikrobiom kože. Varna in inovativna profesionalna terapija, ki vsebuje multibiotični kompleks za uravnoteženje mirkobioma kože in obnovo kože po globinskem pilingu. Z vidnimi  rezultati že po prvi uporabi je PROBIOME PEEL profesionalni program z največjo regenerativno močjo.

 

So strokovnjaki za profesionalno kozmetiko. Že 31 let se ukvarjajo z distribucijo kozmetike za kozmetične salone in izobraževanjem kozmetičark. Zastopajo vrhunske blagovne znamke Matis, Skeyndor, Skincode in Alessandro.

 

 

Cena dogodka (za članice, in njihove zaposlene): 15€

Cena dogodka (za NEčlanice in njihove zaposlene): 35€  —> zgodnje prijave do konca meseca avgusta cena 30€

Cena dogodka (za dijake in študente): 20€

 

V ceno je vključena vstopnica, coffee break in kosilo. Poskrbljeno bo tudi za vegetarijance.

 

LOKACIJA:

Radisson Blu Plaza Hotel, Ljubljana

 

Za parkirno mesto je poskrbljeno.