fbPixel
Jesenski kozmetični event 2022 | SKZ

Več informacij

 • Datum 11/09/2023
 • Začetek 08:00
 • Konec 11/09/2023
 • Zaključek 15:00
 • Lokacija Ljubljana, radisson Blu plaza

POVEZOVANJE ZA SKUPNE CILJE

Na JESENSKEM KOZMETIČNEM EVENTU ne bo manjkalo strokovnih predavanj, povezovanj s poslovnimi partnerji kozmetične industrije, predstavitev novosti, druženja in povezovanja kolegic iz stroke.

Tudi tokrat se bomo srečale v Ljubljani. Poskrbele smo z druženjem ob kavici in kosilu in zanimive predavatelje ter predstavitve.

 

ČASOVNICA:

08.30 PRIHOD IN REGISTRACIJA

09.00 nagovor in kratka predstavitev programa

09.20 – 17.00 PREDAVALNICA/SHOWROOM

–  KOSILO

14.00 – 18.00 PREDAVALNICA/SHOWROOM

 

PREDAVALNICA – program:

09:20   MEDICAL Beauty for Cosmetics – nova generacija nege proti staranju, ​ki zadovolji vse potrebe kože.  BEAUTY for Cosmetics je blagovna znamka, specializirana za proizvodnjo kozmetike. Znamka s svojo linijo izdelkov obljublja pomoč pri težavah zaradi pordelosti, draženja kože, lepšega videza gub ipd.. Koži zagotavlja udobje, živahen izgled in mladosten videz.

Kakovostna kozmetika za nego kože po dostopnih cenah.

Podjetje Stoor, Dejan Ferbežar in Nina Zabukovec

10:20    Ivica Flis Smaka dr. med.  – HORMONI V MENI, HORMONI V MENI

Kako žarijo hormoni?

Dnevi brzijo in se neutrudno prevešajo v noč, ko na vsak način želimo ujeti vsak dogodek, urediti vsako zadevo in ostati v ritmu – pri tem pozabimo na najpomembnejšo gonilno silo tega življenjskega kolovrata – naše telo. Kako ohraniti energijo in dobro počutje, kako telo pravilno nahraniti in negovati? Kje so čarobne sile, ki nam to omogočajo?

Ivica Flis Smaka – zdravnica, specialistka fizikalne in rehabilitacijske medicine. Je ustanoviteljica Zdravstvenega centra Flis, kjer poskuša združiti vse, česar se je naučila o zahodni in vzhodni medicini: regeneracija, rehabilitacija, vitalnost, prehrana in prehranska dopolnila, velnes, akupunktura, anti-aging in bioidentični hormoni, svetovanja iz gibanja in gibalnih tehnik – vse, kar dviga in ohranja kakovost življenja. Želi, da ljudje spoznajo moč, ki jo nosijo v sebi, da spoznajo neskončne dimenzije našega telesa. Zmeraj imajo naravni pristopi prioriteto!

 

ODMOR

 

11.40  MINIMALISTIČNA NEGA; manj časa, večji efekt

ELISKIR LEPOTE, ki ga je ustanovila lastnica salona Studio Ping.

Su Ping je odlična izvajalka azijskih obraznih masaž, ki svoje strokovno znanje in izkušnje črpa iz rodne Kitajske in njihove tradicije.

 

ODMOR

 

 

12.45    BIS – SKEYNDOR: profesionalna linija za kozmetične salone.

PROBIOME PEEL – LINIJA PILINGOV, KI REGENERIRA IN HKRATI NEGUJE KOŽO – predavateljica  Mateja Šinkovec, vodja izobraževanja.

Profesionalna linija kemičnih pilingov za napredno nego, ki pospešijo regeneracijo kože in obnovijo mikrobiom kože. Varna in inovativna profesionalna terapija, ki vsebuje multibiotični kompleks za uravnoteženje mirkobioma kože in obnovo kože po globinskem pilingu. Z vidnimi  rezultati že po prvi uporabi je PROBIOME PEEL profesionalni program z največjo regenerativno močjo.

 

13.30  KOSILO IN ČAS ZA SHOWROOM

 

15.00    AIKON – Nega kože po poletju in hiperpigmentacije

Poletje je čas v katerem na koži nastanejo številne poškodbe, med njimi so tudi hiperpigmentacije. Izpostavljenost kože sevanju sonca in ostalim dejavnikom, ki koži škodujejo, vodijo v poslabšanje obstoječih hiperpigmentacij in nastanek novih. Kako uspešno odpraviti poškodbe kože nastale v poletnem času in v kaj usmeriti nego kože po poletju bo predavala ga. Nina G. Krajnc, soustanoviteljica Aikon Akademije, kjer deluje kot raziskovalka, vodja strokovnega odbora in predavateljica.

 

SHOWROOM:

 

 1. DOMINUR je veleprodajno trgovsko podjetje s 25 letno tradicijo prodaje in zastopanja izdelkov za nego telesa in dobro počutje. Zastopajo proizvajalce kozmetičnih blagovnih znamk na slovenskem tržišču in nudijo vso potrebno podporo kupcem za uspešno prodajo in zadovoljstvo naših skupnih strank.

Predstavili bodo znamko Blomdahl katero na slovenskem trgu zastopajo že skoraj deset let, z njo so prisotni v različnih kozmetičnih salonih. Blomdahl je ime za hitro in varno prebadanje ter nakit, ki ne povzroča alergij. Skrbno zasnovan nakit in medicinska metoda prebadanja omogočata, da lahko nakit nosijo vsi, tudi tisti, ki imajo težave z alergijo na nikelj.

Med znamkami, ki jih zastopajo je tudi znamka Kinetics – nega in lakiranje z naravnimi ter permanentnimi laki. Enostaven nanos lak, visok sijaj in zagotovljena obstojnost  do 10 dni.

 

 1. ELIKSIR LEPOTE; zastopnik Cervantes, kitajsko visokotehnološko podjetje, specializirano za področje anti-aging biotehnologije. V sodelovanju z raziskovalnimi inštituti iz Španije, Nizozemske, Nemčije, Francije, Švice in Japonske s pomočjo napredne tehnologije in naravnih sestavin razvija izdelke za minimalistično nego obraza in telesa. V ponudbi so tri linije biotehnoloških anti-aging izdelkov:
 • EURONA: minimalistični izdelki za nego obraza, med katerimi je edinstveni inovativni sprej, ki vsebuje peptidne verige in lahko nadomesti tonik, dnevno, očesno, nočno kremo ter serum. Sprej ne vsebuje umetnih dišav in konzervansov in je primeren tudi za otroke in ljudi z občutljivo kožo.
 • NAKÖA: serum za nego lasišča s polipeptidi proti izpadanju las
 • CERVANTES bio goji sok: sok iztisnjen iz svežih goji jagod, ki vsebuje več kot 70 hranil

 

 1. AIKON slovenska blagovna znamka, že več kot devet let preučuje kožo in raziskuje vplive nanjo, z namenom, ohraniti zdravje kože in preprečiti prezgodnje staranje. Svoj slogan “Advanced Skin Therapy” uresničuje skozi učinkovito in celostno reševanje problematik kože. Strokovni tim Aikon, je v ta namen izvedel že več kot 10.000 IN VIVO meritev kože, ki dajejo izjemno natančen vpogled v različna stanja in potrebe kože. Meritve predstavljajo temelj razvoja Aikonovih izdelkov, uporabna dognanja raziskav, pa Aikonovi strokovnjaki posredujejo preko Aikon Akademije zainteresirani javnosti, kot so zdravniki, kozmetičarke, drogeristi, formulatorji kozmetičnih izdelkov in ostalim.

 

 1. Podjetje BIS

So strokovnjaki za profesionalno kozmetiko. Že 31 let se ukvarjajo z distribucijo kozmetike za kozmetične salone in izobraževanjem kozmetičark. Zastopajo vrhunske blagovne znamke Matis, Skeyndor, Skincode in Alessandro.

 

 1. NATURMED predstavitev bo prikaz pomembnosti vnosa (naravnih) dodatkov, za boljše rezultate navzven.

kako z dodatki, ki jih vnesete v telo, poskrbeti za lepši videz, boljše počutje,

pogled na te rezultate skozi oči kozmetičarke in stranke,

kratka predstavitev o tem, kaj vse je potrebno urediti (zaradi zakonodaje), da lahko tudi kozmetični salon prodaja dodatke.

Naravni dodatki za hitrejše in učinkovitejše rezultate pri zunanjem izgledu in počutju. Izvedeli boste kako z dodatki, ki jih vnesete v telo, poskrbeti za lepši videz in boljše počutje ter se seznanili s konkretnimi rezultati, ki jih opažajo stranke in kozmetični saloni.

 

 

Cena dogodka (za članice, in njihove zaposlene): 15€

Cena dogodka (za NEčlanice in njihove zaposlene): 35€  —> zgodnje prijave do konca meseca avgusta cena 30€

Cena dogodka (za dijake in študente): 20€

 

V ceno je vključena vstopnica, coffee break in kosilo. Poskrbljeno bo tudi za vegetarijance.

 

LOKACIJA:

Radisson Blu Plaza Hotel, Ljubljana