fbPixel
pomladni event SKZ 2023

Več informacij

  • Datum 11/09/2023
  • Začetek 08:00
  • Konec 11/09/2023
  • Zaključek 15:00
  • Lokacija Ljubljana, M-Hotel

v povezovanju stroke je moč in nove poslovne priložnosti

 

Na POMLADANSKEM KOZMETIČNEM EVENTU ne bo manjkalo strokovnih predavanj, povezovanj s poslovnimi partnerji kozmetične industrije, predstavitev novosti, druženja in povezovanja kolegic iz stroke.

Tokrat se bomo srečale M HOTEL Ljubljana. Poskrbele smo za parkirišče, druženjem ob kavici in prigrizkih ter zanimive predavatelje, teme in  poslovne priložnosti.

 

PRIJAVA NA EVENT 

 

ČASOVNICA:

07.15 PRIHOD EKIPA + RAZSTAVLJALCI

08.30 PRIHOD IN REGISTRACIJA (kava, čaj in rogljiček)

09.00 predstavitev programa in TB – Nives

09.15 PREDAVANJE – Kako poskrbeti za zdravje strankinih nohtov?

Posledice nepravilnega izdelovanja nohtov – posledice, ki vplivajo na zdravje kozmetičark ter posledice, ki vplivajo na zdravje strankinih nohtov. Govorili bomo o boleznih nohtov, ki jih srečujemo pri našem delu, o posledicah nepravilnega piljenja nohtov, nepravilne uporabe električne pilice, nepravilne izbire UV lučke.

Zakaj ni dovolj le kirurška maska?

Zakaj moramo pri našem delu uporabljati prave rokavice. Kakšne so sploh prave rokavice? Razgibalne vaje, ki jih lahko izvajamo med pavzami, ko ni strank. PREDAVA: NINA ILOVAR HRIBAR

10.15 PREDSTAVITEV – SIMONA PIKL – FOOTLOGIX

Footlogix® prvi na svetu predstavlja izjemno linijo proizvodov PEDICEUTICAL® Mousse za stopala. Formule so izdelane na znanstveni osnovi, proizvodi iz linije revolucionarnih izdelkov Footlogix® Dermal Infusion Technology® pa omogočajo, da aktivne sestavine hitreje in globlje prodrejo v problematično kožo na stopalih.
Rezultati so vidni že po nekaj dneh, pa naj bo to preprosto negovanje suhe kože ali pa sanacija resnejših težav, povezanih s sladkorno boleznijo. Klinično dokazano delovanje proizvodov Footlogix Pediceuticals® zagotavlja rešitve, ki jim zaupajo milijoni profesionalnih uporabnikov in njihovih strank po svetu.

10.45 odmor #1, kava, čaj, prigrizki 

11.30 PREDAVANJE – Kako zagotoviti visoko kakovost storitev in izdelkov v kozmetičnem salonu – EVGEN GEC

Zagotavljanje visoke kakovosti storitev in izdelkov v kozmetičnem salonu je ključnega pomena za pridobivanje in ohranjanje strank ter za uspešno poslovanje. Izbor kakovostnih izdelkov, ustrezno izobraževanje zaposlenih, čisto in urejeno delovno okolje, prilagajanje storitev potrebam strank, dobra komunikacija, sledenje higienskim standardom in sledenje trendom in inovacijam so ključni elementi, ki bodo zagotovili visoko kakovost storitev in izdelkov v vašem kozmetičnem salonu.
Tokrat bomo podrobneje predstavili uporabne vidike za zagotovitev kakovostnega poslovanja v salonu. Poleg opisanega bomo predstavili kako storitvam zagotoviti primerno ceno in na kakšni osnovi zagotavljati dodano vrednost s katero je mogoče dvigniti nivo poslovanja salona.
Studio Aktiva, izobraževanje d.o.o.

 

12.15 odmor 

 

13.00 PREDAVANJE – LAMINACIJA OBRVI

Besed bo  tekla o prednosti tega tretmaja, ciljnih strankah, kontraindikacijah, arhitekturi obrvi in o barvah.  Ga. Polonca bo pokazala tudi novi nežni step by step laminacije obrvi.

Vsak od nas se dobro zaveda pomena obrvi na obrazu. Dajejo izraz, uokvirjajo oči in sodelujejo pri izražanju čustev. Zato mnoge ženske in vse bolj tudi moški, temu delu obraza posvečajo veliko pozornosti. Negovane obrvi pravilne oblike dajejo čar ne glede na starost in spol, zato so postopki, povezani z urejanjem obrvi, zelo priljubljeni. Dandanes je storitev, povezanih z urejanjem obrvi, vse več in z njimi se ukvarja vedno več brows stilistov.

Veliko ljudi ni povsem zadovoljnih z barvo, gostoto ali obliko svojih obrvi. Na pomoč jim priskočijo različni tretmaji za primerno oblikovane obrvi. Uporabite lahko različne vrste depilacije, barvanje s kano ali bolj invazivno, a zelo obstojno rešitev, to je permanentni makeup . Najpogosteje uporabljena metoda je depilacija, s katero lahko dobite želeno obliko obrvi. Ti tretmaji so neboleči in izvedeni zelo hitro, učinki pa so vidni takoj.

Mi bomo govorili o laminaciji obrvi, o prednosti tega tretmaja, ciljnih strankah, kontraindikacijah, arhitekturi obrvi, o barvah in pokazali novi nežni step by step laminacije obrvi z Inspiration kremo, ki vam bo še kako prišel prav, v vročih poletnih mesecih, saj bo dlačice negovala in zaščitila pred zunanjimi vplivi. PREDAVA – POLONCA TRČEK

14.00 DRUŽENJE in POVEZOVANJE (možnost kosila v lastni režiji – restavracija M Hotel)

 

SHOWROOM:

#1

VITAYES

Podjetje kairos-A, Ana Kališnik s.p. je distributer kozmetične linije VITAYES podjetja Petra GmbH iz Nemčije. Kozmetična linija VITAYES je novost na slovenskem trgu. Zajema učinkovite izdelke za nego kože, ki takoj dostavijo želeni rezultat! Narejeni so po najvišjih standardih kakovosti in vsebujejo učinkovito kombinacijo najboljših aktivnih sestavin.
Brez igel ali invazivnih posegov so izdelki VITAYES namenjeni za delo v sinergiji. Takojšnji dvižni učinek linije INSTANT AGEBACK, ki deluje v 5 minutah po nanosu na zmanjšanje gub, por, podočnjakov in pod očesno zabuhlost se kombinira z dolgoročnim toningom in glajenjem ostalih VITAYES PERFECTOR produktov kot so dnevna in nočna krema, serum za okoli oči, nočni regenerativni serum, serum vitamin C s hialuronom in gelom za umivanje obraza zeleni čaj.

Dvižni učinek linije INSTANT AGEBACK in produkte VITAYES PERFECTOR vam bomo predstavili tudi na vaši koži in »YES« s kozmetično linijo VITAYES si želimo sodelovanja z vami!
Ne smemo spregledati: Znamka Vitayes je leta 2020 prejela nagrado za inovacijo  Beauty  Innovation Award in stavi na inovativno učinkovito kozmetiko.

#2

FOOTLOGIX

Footlogix® prvi na svetu predstavlja izjemno linijo proizvodov PEDICEUTICAL® Mousse za stopala. Formule so izdelane na znanstveni osnovi, proizvodi iz linije revolucionarnih izdelkov Footlogix® Dermal Infusion Technology® pa omogočajo, da aktivne sestavine hitreje in globlje prodrejo v problematično kožo na stopalih.
Rezultati so vidni že po nekaj dneh, pa naj bo to preprosto negovanje suhe kože ali pa sanacija resnejših težav, povezanih s sladkorno boleznijo. Klinično dokazano delovanje proizvodov Footlogix Pediceuticals® zagotavlja rešitve, ki jim zaupajo milijoni profesionalnih uporabnikov in njihovih strank po svetu.

—————————————————————————————————————————————-

 

Cena dogodka (za članice in njihove zaposlene): 15€

Cena dogodka (za NE-članice in njihove zaposlene): 35€  FIRST minute = 30€ velja pri nakupu do 10.4.2023

Cena dogodka (za dijake in študente): 15€


V ceno je vključena udeležba, coffee break in hladni bife. Poskrbljeno bo tudi za vegetarijance.

 

PRIJAVA NA EVENT 

 

LOKACIJA:

M HOTEL Ljubljana

https://www.m-hotel.si/slo/index.html