fbPixel
Teambuilding jadranje 2023

Več informacij

  • Datum 30/09/2023
  • Začetek 08:00
  • Konec 03/10/2023
  • Zaključek 18:00
  • Lokacija Sukošan

Jadranje s katamaranom – peti Teambuilding kozmetičark

Že pred leti smo se odločili, da bo postalo jadranje del naše tradicije. Zato bomo tudi letos organizirali družabno in zabavno jesensko jadranje, ki bo zagotovo ponovno nepozabna pustolovščina. Jadranje je resnično najboljši način za sproščeno dopustovanje in utrjevanje prijateljskih vezi. Izbrali smo jesenski termin, lepo, toplo in sončno vreme pa smo tudi že naročili. Običajno je v tem terminu morje še toplo in primerno za kopanje, cena jadranja pa je ugodnejša.

Jadrali bomo skupaj v sproščenem vzdušju. Združili bomo nekaj malega adrenalina, odlično družbo, hrano, učenje jadranja in zabavo, ter pluli med čudovitimi otoki srednje Dalmacije.

Jadranja se lahko udeležijo tudi tisti, ki še nikoli niso jadrali in želijo izkusiti nekaj novega. Vsak bo lahko izbral svojo vlogo in imel priložnost postati aktiven član, seveda pa moramo vedeti, da imata skipperja, zaradi varnosti, absolutno pravico odločanja.

Avanturi na poti se bomo podali z moderno opremljenim katamaranom ki je opremljen za vse potrebno udobje (kuhinja, kopalnica, wc, tuš, posteljnina …). Vaša glavna naloga bo samo, da se sprostite in kar najbolj uživate.

 

JADRANJE 30.9. do 3.10. 

Dobimo se v soboto ob 12h v Marini v  SUKOŠANU, kjer bomo plule med Kornati – rute nimamo določene, saj se bomo predale vetru in predlogom skiperja.
Naslov: Marina Dalmacija Bibinje-Sukošan 1, 23206, Sukošan, Hrvaška

Predviden odhod iz marine med 13 in 14 uro. Jadramo po srednji dalmaciji. Kam točno lahko določi zadnji teden preden gremo glede na vreme.

PRIJAVE:

Na teambuilding imajo članice Slovenskega kozmetičnega združenja prednost pri prijavi. Prijavite se na info@kozmeticnozdruzenje.si s podatki  podjetja.
Maksimalno število udeleženk je 10 saj imamo tudi letos dva skiperja.

CENA za jesenski TeamBuilding  – jadranje znaša (ob prijavi 10 udeleženk, v primeru manjšega števila udeleženk se cena spremeni):

  • 400€ za članice vendar pod pogojem:
10 prijavljenih = 400€/osebo – članica
9 prijavljenih = 460€/osebo – članica
8 prijavljenih = 530€/osebo – članica

 

  • 500€ za nečlanice (cena je višja ob manjšemu številu prijav)


V ceno je vključen najem katamarana, 2 skiperja, taksa, 3 privezi in gorivo, voda, kava in hrana pripravo zajtrka in kosila, brisače in posteljina.

* pijača ni vključena v ceno

* hrana in pijača v lokalih ni vključena v ceno

* ogledi, ipd., niso vključeni v ceno

* dodatni privezi se zaračunajo na lokaiji priveza, znesek se razdeli med udeleženkami


PLAČILA in REZERVACIJA

Za rezervacijo mesta na katamaranu je potrebno plačati 100€ do 15.6.2023

Ostali znesek plačil si lahko poljubno razdelite vendar je potrebno račun v celoti poravnati najkasneje do 1.9.2023.

Če imate kakšne prehranske omejitve ali dodatna vprašanja smo vam na voljo preko e-naslova ali na tel št.: Nives 040 895 858 ali Danijela 070 609 599

Opozorilo: 

Jadranje je luksuz. Zato, da vam nudimo edinstveno doživetje po posebno nizkih cenah, smo morali rezervirati in plačati jadrnico-katamaran zelo zgodaj. Poleg tega mora biti katamaran poln, da lahko pokrijemo vse stroške. S plačilom rezervacije smo zi zagotovili ugodno ceno. Odpoved ni mogoča. V primeru, da se zaradi višje sile ne boste mogli udeležiti jadranja, si lahko poiščete zamenjavo. Denarja ne vračamo.

Teambuilding SKZ