fbPixel
Eventi, ki zaznamujejo kozmetičarke | SKZ

Več informacij

  • Datum 11/09/2023
  • Začetek 08:00
  • Konec 11/09/2023
  • Zaključek 15:00
  • Lokacija Ljubljana

CELODNEVNI DOGODEK 11.9.2023

 

Na POLETNEM KOZMETIČNEM EVENTU tudi tokrat ne bo manjkalo strokovnih predavanj, povezovanj, novosti, druženja in povezovanja kolegic iz stroke.

 

Poletni event se bo odvijal v  M HOTELU,  Šiška – Ljubljana kjer se bomo družile ob kavici, slišale veliko novega in zanimivega.
Tokratno druženje bo usmerjeno k delavnicam in novostim.

 

Uspeh pride takrat, ko se zavemo, da so vse ovire samo izzivi, ki nam pomagajo postati boljši.

Stephen Covey

 

PRIJAVE na kozmetični event 11.9.2023 
***********************************************

 

ČASOVNICA:

08.00 REGISTRACIJA, kavica in rogljiček

 

08.30 nagovor in kratka predstavitev programa


08.45 PREDAVANJE in DELAVNICA  s Polonco Trček

Razširite svoj asortima storitev za stranke. Ste že pomislile na oblikovanje obrvi? Vas stranke nenehno sprašujejo kdo boste imele tudi pri vas to storitev?
Boste čakale, da stranke hodijo do vaše konkurence?

Zato je sedaj čas. Govorili bomo pravilnem oblikovanju obrvi in barvanju s kano. Ne dovolite si zamuditi priložnosti, da osvojite več znanja.
………………………………..

Arhitektura obrvi in barvanje s kano ali barvo – tema, ki bo osvetlila vse vidike, ki jih morate vedeti, da postanete mojstri oblikovanja popolnih obrvi. Predavateljica, Polonca Trček, izkušena strokovnjakinja v kozmetični industriji, bo z vami delila svoje znanje in izkušnje.

 

Na predavanju, ki ga bo vodila Polonca, boste spoznali ključne razlike med barvanjem obrvi s kano, barvanjem s klasično barvo in hibridno barvo. S pomočjo podrobne razlage boste izvedeli, kako vsaka metoda vpliva na videz obrvi in kakšne rezultate lahko pričakujete.

 

Praktični prikaz oblikovanja obrvi na modelu in barvanje s hibridno barvo, vam bo prikazala naša mentorica in izkušena brow stilistka Tamara Beronja.

 

Praktični del predavanja bo še posebej zanimiv, saj boste imeli priložnost risati obrvi na različne delovne liste z obrazi. Za ta del dogodka prosimo, da s seboj prinesete svinčnik, redirko in veliko ravnilo, ki vam bodo v pomoč pri ustvarjanju natančnih in lepih linij obrvi.

 

Ne zamudite te edinstvene priložnosti, da se poglobite v svet oblikovanja obrvi in pridobite dragocene nasvete ter tehnike od brow stilistke Polonce Trček. Ta dogodek je idealen za kozmetične strokovnjake, ki želijo nadgraditi svoje spretnosti in odkriti nove načine ustvarjanja čudovitih obrvi.

 

Pridružite se nam na dogodku Kozmetičnega združenja, ki bo potekal 11.09.2023, in se pripravite na navdihujoče in informativno predavanje o arhitekturi obrvi in barvanju, ki ga bo vodila Polonca Trček. Ne pozabite prinesiti svinčnika, redirke in velikega ravnila! Vabljeni na izjemno doživetje, ki bo v vašo kozmetično kariero prineslo sveže ideje in večjo strokovnost.

 

Oblikovanje obrvi | SKZ

 

10.15  ODMOR, kavica, prigrizki

 

11.00  PREDAVANJE – dogovori s predavateljem še potekajo

 


********************************************************************************************

 

12.30. ODMOR; kavica, prigrizki

 

14.00  PREDAVANJE z Mojco Janžič na temo MEDICINSKA PEDIKURA
Kdo je Mojca in kako vam njeno znanje lahko pride prav?

 

Mojca JanezicMojca Janežič – kozmetičarka, specializirana manikerka in pedikerka, članica komisije za preverjanje in potrjevanje Nacionalnih poklicnih kvalifikacij Maniker in Pediker, edina slovenka članica mednarodnega združenja sodnikov INJA, mednarodna edukatorka in Fashion Week artistka, članica UO pri Sekciji kozmetikov pri OZS, soorganizatorica državnega šolskega tekmovanja Z znanjem do lepote in organizatorica mednarodnega tekmovanja Nail design, direktorica Akademije Studia Lepota iz Slovenske Bistrice, se ukvarja z manikiro od leta 2002. Je priznana edukatorka za različne znamke, ki poučuje v svoji akademiji in na kozmetičnih šolah v Sloveniji. Redno sodi na vseh regionalnih tekmovanjih (Hrvaška, Avstrija, Srbija, …) in tujih tekmovanjih, kot so Nailympia London, Profesional Beauty London & Manchester, Ireland NailChampionship Dublin, … v letu 2017 je pridobila tudi naziv Honorable judge INJA. Njena strast do nohtov se najbolje pokaže v učilnici, kjer nesebično razdaja svoje enormno strokovno znanje, saj njeni učenci vedno pričakujejo več novosti.

 

15.00  DRUŽENJE V SHOWROOMU in možnost kosila v lastni režiji

 

SHOWROOM z nami od 08:00 – do 15:00h

 

… kmalu z razstavljalci

 

 

 

 

=================================================

Cena dogodka (za članice, in njihove zaposlene): 15€

Cena dogodka (za NEčlanice in njihove zaposlene): 50€  [zgodnje prijave do 31.8. cena 40€]

Cena dogodka (za dijake in študente): 20€

 

V ceno je vključena vstopnica, kava, in prigrizki.. Poskrbljeno bo tudi za vegetarijance.

 

 

 

PRIJAVE na kozmetični event 11.9.2023 
***********************************************

Ker so parkirišča hitro zasedena vam priporočamo priti nekoliko prej. Upoštevajte, da je v Ljubljani vedno veliko gneče na cestah.

PARKIRANJE – NAVODILA: Od 3,00 EUR* na dan
Parkirišče Trg prekomorskih brigad

Trg prekomorskih brigad 14, 1000 Ljubljana

http://www.lpt.si/en/parkings

Javno parkirišče je na voljo za hotelom ob doplačilu 0,60 EUR na uro med 07:00 in 19:00, med 19:00 in 07:00 pa je za celotno noč potrebno plačilo v višini 1,80 EUR. Plačilo je na parkirnem avtomatu.
 
Parkirišče Šiška

Celovška cesta 135, 1000 Ljubljana

http://www.janez.si/185/parking-lots

Javno parkirišče poleg KGZS na Celovški cesti se nahaja le 200 m od hotela. Stroški parkiranja so 0,60 EUR na uro ali 3,00 EUR za cel dan (24h). Plačilo je na parkirnem avtomatu.