fbPixel
SKZ | pomladni event

Več informacij

  • Datum 11/04/2022
  • Začetek 08:00
  • Konec 11/04/2022
  • Zaključek 18:00
  • Lokacija Čeplje 29B, 3305 Vransko

 

…povezovanje, širjenje znanja in nove poslovne priložnosti.

Na tokratnem dogodku ne bo manjkalo poslovnih partnerjev, povezovanja in predstavitev novosti.
Poskrbele smo za zanimive teme in predavanja, da spet izvemo kaj novega in tako razširimo znanje.

Tokratni dogodek se bo odvijal na Vranskem, kjer bomo poskrbele za prijetno druženje ob kavici in kasneje ob kosilu s kolegicami iz stroke, predavalnico z zanimivim programom in showroom kjer nam bodo na voljo poslovnimi partnerji iz kozmetične industrije z novostmi in posebnimi ugodnostmi.

 

ČASOVNICA za 11.4.2022:

 

09:00h – PRIHOD IN REGISTRACIJA
09:30h – nagovor in kratka predstavitev programa
10:00h – 12:00h PREDAVALNICA/SHOWROOM
12:30h – 13:30h KOSILO
14:00h – 18:00h PREDAVALNICA/SHOWROOM

 

PREDAVALNICA – program:

 

10:00h – SPA LAND podjetje se bo predstavilo blagovne znamke Revivre, Perfect Eyelash za vihanje in podaljševanje trepalnic ter opremo za salone Lemi in Live spa.
10:30h – ARLEN podjetje bo predstavilo osnovi koncept dr. E. Voss profesionalne kozmetike in pa najzanimivejše naprave Courage & Khazaka za delo v kozmetičnih salonih.
11:00h – GLOSSIQ bodo predstavili vodenje celotnega booking sistema, omogoči salonom prodajo fizičnih izdelkov preko spleta, pisanje vsebin, kreiranje trendov, kreiranje eventov in naprednejšo digitalno povezavo s končnimi kupci.
11:30h – HISTOMER predstavitev podjetja in vabilo v »SHOWROOM« na temo sončno linijo HISTAN, ki temelji na edinstveni kombinaciji zaščitnih filtrov najnovejše generacije
12:00h – NATURMED predstavitev bo prikaz pomembnosti vnosa (naravnih) dodatkov, za boljše rezultate navzven.

  • kako z dodatki, ki jih vnesete v telo, poskrbeti za lepši videz, boljše počutje,
  • pogled na te rezultate skozi oči kozmetičarke in stranke,
  • kratka predstavitev o tem, kaj vse je potrebno urediti (zaradi zakonodaje), da lahko tudi kozmetični salon prodaja dodatke.
  • Naravni dodatki za hitrejše in učinkovitejše rezultate pri zunanjem izgledu in počutju. Izvedeli boste kako z dodatki, ki jih vnesete v telo, poskrbeti za lepši videz in boljše počutje ter se seznanili s konkretnimi rezultati, ki jih opažajo stranke in kozmetični saloni.

 

ODMOR

 

14:00h – Zasij v sebi in na cesti – motivacijska delavnica

15:00h
 – Predavanje doc. dr. Katarine Trčko, dr. med., spec. dermatovenerologije na temo “Najpogostejše kožne spremembe”

Doc. dr.Katarina Trčko, dr. med. je specialistka dermatovenerologije, od leta 2003 zaposlena na Oddelku za dermatovenerologijo v UKC Maribor in docentka na Medicinski fakulteti Univerze v Mariboru – katedri za dermatovenerologijo.

Na Oddelku za kožne in spolne bolezni UKC Maribor se poleg splošne dermatologije ukvarja z diagnostiko in zdravljenjem kožnih tumorjev, s spolno prenosljivimi okužbami ter biološkim zdravljenjem luskavice. Predava na nacionalnih in mednarodnih dermatoloških kongresih, konferencah ter zdravstvenih fakultetah. Je članica Slovenskega zdravniškega društva, Zdravniške zbornice Slovenije in Združenja slovenskih dermatovenerologov.


16:00h
 – Zakaj v kozmetičnem salonu potrebujemo urejeno področje VARNOSTI IN ZDRAVJA PRI DELU TER VARSTVO PRED POŽAROM.
Z nami bo Marjeta Jaušovec, strokovna delavka na področju varnosti in zdravja pri delu ter varstva pred požarom, ki ima dovoljenja iz Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti za opravljanje strokovnih nalog s področja varnosti in zdravja pri delu. Aktivna je kot izvedenec ZPIZ in član invalidske komisije. Govorili bomo o Oceni tveganja, kako pomembna je in zakaj jo potrebujemo v salonu, o drugih zakonskih zahtevah s področja varnosti in zdravja pri delu ter varstva pred požarom. Prav tako bo govora o odškodninskih in regresnih zahtevkih ZZZS in ZPIZ

17:15h
 – YPERION – odlična poslovna priložnost: so ponudniki, kjer lahko najamete aparat za trajno odstranjevanje dlak s tehnologijo SPL znamke YPERION. Učinek odstranjevanja dlak je zato odličen, storitev pa je dobra dodatna ponudba v salonu. Predstavitev in izobraževanje opravimo mi. Z nami bosta Zala in Izidor Rajter ter Luca Eberlinc.

 

SHOWROOM:

 

#1. ARLEN – lahko si boste ogledali (in poizkusili) nekatere izmed naprav Courage & Khazaka in izdelke in naprave dr. E. Voss.
So ekskluzivni distributerji za:

 

• Profesionalno kozmetiko dr. E. Voss (Nemčija)
• Naprav za merjenje parametrov kože svetovno vodilnega proizvajalca Courage & Khazaka (Nemčija)
• Podaljškov trepalnic Xtreme Lashes, vodilne svetovne znamke na tem področju (ZDA)
• Neyes Brows (naravno oblikovanje obrvi, Lash Lift, Brow lamination) (Nemčija)

 

#2. Monique lepotna točka bo imela predstavitev:

 

EPILFREE- SISTEM ZA TRAJNO ODSTRANJEVANJE DLAK
Epilfree je razvil dr. Yoel Konis, strokovnjak na področju kemije in kozmetični znanstvenik že 31 let. Formula, ki jo je razvil, temelji na dolgotrajnih raziskavah zelišč in rastlinskih izvlečkov, kot sta Lady’s Mantle (plahtica ali hribja resa) in Evkaliptus.
Tretma Epilfree je bil razvit kot nova alternativa drugim metodam za dolgotrajno odstranjevanje neželenih dlak. Ta znanstvena formulacija temelji na kombinaciji 100 % naravnih sestavin in je sestavljena iz esencialnih tekočin, pridobljenih iz zelišč.
V primerjavi z laserskim odstranjevanjem dlak Epilfree deluje v povezavi z običajno rutino depilacije z voskom. Nanese se po depilaciji z voskom na tretirano področje. Združuje preprostost uporabe z izjemnimi rezultati, ki so enaki laserskim, vendar brez omejitev (deluje tudi na svetlih in sivih dlakah), prevelikih stroškov, je varen (za vse tipe kož, tudi na tetovažah) in naraven.
Epilfree je najbolj revolucionarna metoda odstranjevanja dlak po laserju. Enostavnost uporabe in izjemni rezultati odstranjevanja dlak z Epilfree bodo za vedno spremenili industrijo.

Vabljene k ogledu tretmaja in predstavitev sistema za trajno odstranjevanje dlačic.
Termini izvajanja tretmaja bodo ob 11:00h, 12:30h, 15:00h in 16.30 uri.

Če bi želela sodelovati kot model v enih od predstavitvenih tretmajev, nam to sporoči na 051 358 402 (SIMONA – Monique lepotna točka ) in rezerviraj svoj termin v Showroom-u.

 

#3. SPA LAND se bodo predstavili z aparatom Digital Skin Check;

 

Inovativna tehnologija, ki omogoča napredno raven strokovnega svetovanja.
Skin Check je dermadiagnostična naprava, ki so jo razvili strokovnjaki v laboratoriju Revivre. Tehnologija je izjemno enostavna in intuitivna za uporabo. Začetnemu vnosu podatkov o strankah (starost, spol, itd.) sledi napredna analiza navlaženosti/elastičnosti, občutljivosti, melanina, sebuma, gub, por in nečistoč glede na posnetke kože. V drugi fazi naprava samodejno predlaga izdelke in tretmaje, ki lahko izboljšajo pomanjkljivosti. Na ta način lahko strokovnjaki objektivno preverjajo napredek, kar povečuje zaupanje strank in strokovnost centra.

 

• Ob 10:00h bo predstavitev Anti-age linije z MiE BIOTEHNLOGIJO za uravnoteženo mikrofloro
Joyful je linija za starejšo kožo z visoko intenzivnimi učinkovinami, ki ne posegajo v mikrofloro kože, temveč jo zaščitijo in izboljšajo njene naravne funkcije zahvaljujoč MiE BIOTEHNOLOGIJI. MiE oziroma Microbiota Enhancer je liposomska struktura Vitis Vinifera Lymph, ki pomaga pri vzdrževanju mikroorganizmov, povezanih z zdravo in hidrirano kožo, ter se bori proti škodljivim bakterijam. Joyful hitro in učinkovito zmanjšuje tudi znake staranja, saj so formuli dodane dragocene sestavine, kot so koencim Q10, vitamini A, E in C, likopen, biološko razpoložljiva ferulinska kislina, biomimetični peptidi, hialuronska kislina, kombuča in ciklodekstrini. Joyful Professional je popolna linija za luksuzne tretmaje obraza v kozmetičnih

salonih.

 

• Ob 12:00h bo predstavitev Cocktail linije
Cocktail je edinstven pristop h kozmetični negi, ki omogoča, da prilagodite nego kože specifičnim potrebam stranke. Linija je sestavljena iz sinergij eteričnih olj in kompleksov večnamenskih aktivnih sestavin, iz katerih ustvarite personalizirane mešanice. Cocktail je ena od posebnosti Revivre, zasnovana z zavedanjem o pomembnosti zaupanja in zvestobe strank.

 

• Ob 14:00h bo predstavitev linije Alpha pro age
Alpha PROage je kislinski eliksir, ki spodbudi obnovo kože brez draženja. Edinstvena formula je sestavljena iz mandelične kisline, izvlečka iz limonine lupine in oljne buče, sinergije dveh biomimetičnih peptidov ter 5 dodatnih AHA-kislin. Tretma spodbudi piling kože, poveča proizvodnjo kolagena, izboljša njeno elastičnost ter odpravlja hiperpigmentacije in nečistoče. Izdelki so primerni tudi za občutljivo kožo.

 

• Ob 16:00h bo predstavitev Perfect Eyelash trepalnic
Perfect Eyelash je nizozemsko podjetje z velikim naborom izdelkov za trepalnice in obrvi. V kratkem času smo se povzpeli na sam vrh in v letu 2018 osvojili več kot 50 mednarodnih nagrad. Zahvaljujoč mednarodni distribuciji lastne blagovne znamke profesionalnih izdelkov, več salonom in vadbenim centrom po Evropi ter ekipi stilistov trepalnic, lahko s ponosom trdimo, da stremimo k najvišji kakovosti na vseh področjih. Zavzemamo se za vrhunske izdelke, najboljšo nego naravnih trepalnic in najbolj inovativne tehnike.

Vabljene k ogledu nege in predstavitvi kozmetičnih linij.
Če bi želela sodelovati kot model v enih od predstavitvenih neg, nam to sporoči na 041630991(Jan – Spa Land) in rezerviraj svoj termin.

 

#4. GLOSSIQ se bodo predstavili s platformo in virtualnim assistentom vsem salonom.

 

Omogoča vodenje celotnega booking sistema, omogoči salonom prodajo fizičnih izdelkov preko spleta, pisanje vsebin, kreiranje trendov, kreiranje eventov in naprednejšo digitalno povezavo s končnimi kupci.

Kot zanimivost lahko izpostavimo: Kot platforma smo bili povabljeni s strani organizatorja Cosmoprof, da predstavimo rešitev na sejmu kot novodobno rešitev za optimizacijo celotnega poslovanja v salonu, kako izboljšati prihodkovnost ter organizacijo, s tem pa stopiti korak v digitalizacijo in izboljšavo.

 

#5. YPERION se bo predstavil s tehnologija SPL (Square Pulsed Light);

 

je učinkovitejša in varnejša od laserske tehnologije in IPL tehnologije, ker je 90 do 95% uspešna, 3X hitreje obravnava kot tehnologija IPL (širši snop svetlobe zajame večji predel), najmanj boleča obravnava, brez tveganj za poškodbe (primerno za mladostnike).
V nasprotju z laserji, ki imajo ozek snop svetlobe z večinoma le eno valovno dolžino, se SPL ponaša s svetlobo v širokem spektru in s širokim razponom valovne dolžine. Tako opravimo obravnavo 3x hitreje kot pri ostalih ponudnikih. Tehnologija SPL je prava stvar za vas, saj je rezultat viden že po prvi obravnavi (10 do 30% dlak v fazi rasti ni več). Svetloba doseže samo 30°C ter tako ne poškoduje kože in tkiva zaradi česar je uporaba popolnoma varna.
Za popolno in trajno odstranitev dlak je pri ženskah potrebnih le 3 – 7 obiskov, pri moških pa 10 – 13 obiskov, odvisno od barve in debeline dlak ter poraščenosti. Rezultat je viden že po prvi obravnavi!

 

#6. HISTOMER

 

Podjetje Histomer, prva kozmetična znamka na svetu pri preučevanju morebitne uporabe rastlinski matičnih celic na dermo-estetskem področju. Že v zadnjih desetletjih preteklega stoletja je lahko Histomer v sodelovanju z laboratoriji Histo-lab iz Geneve izdelal prve kozmetične izdelke na osnovi rastlinskih matičnih celic, podprte s posebnimi protokoli za zdravljenje najpogostejših kožnih napak. Od takrat Histomer sledi tej smeri in najprestižnejšim italijanskim in mednarodnim kozmetičnim salonom daje na stotine izdelkov na osnovi regeneracije in oživitve matičnih celic rastlinskega izvora.

Tokrat se nam bodo predstavili s sončno linijo HISTAN.
Histan linija temelji na edinstveni kombinaciji zaščitnih filtrov najnovejše generacije, ki nudijo popolno, varno in dolgotrajno sončno zaščito. So fotostabilni, odporni na toploto, vodo in znoj. Estetsko učinkoviti, dermatološko varni in okolju prijazen. Ne vsebujejo alkohola, parabenov, konzervansov, alergenov zaradi parfumov, nikla ali barvil, zato so primerni za izredno občutljive kože in za kožo najmaljših.
Histan je ‘inteligentna’ sončna linija, ki poleg tega da koži nudi popolno zaščito, jo še dodatno neguje, odpravlja nepravilnosti in pripomore k izboljšanju njenega videza ter vpliva na strukturo kože. Linija temelji na plemenitem aktivnem kompleksu, ki zavira enega najpomembnejših dejavnikov pri poslabšanju stanja kože, glikacijo kolagena v koži. Glikacija je proces deformacije kolagenskih vlaken, kar vodi do vseh večjih nepravilnosti na obrazu in telesu: izguba čvrstosti in elastičnosti kože, nastanek gub, madežev in pojav celulita.

Ujametite poslovno priložnost in izkoristite posebno ponudbo podjetja Histomer; poskrbite zase in za svoje stranke ter jih obiščite na raztavnem prostoru.

 

CENIK:

Cena dogodka (za članice in njihove zaposlene): 25€  sedaj  samo 10€
Cena dogodka (za NEčlanice in njihove zaposlene): 50€  sedaj samo 25€

V ceno je vključena vstopnica, coffee break in kosilo. Poskrbljeno bo tudi za vegetarijance.

 

V primeru odpovedi manj kot 4 dni pred dogodkom plačil ne vračamo.
Žal je dogodek povezan z rezervacijami in nam onemogoča odpovedi.

Cena dogodka (za dijake in študente): 10€
V ceno za dijake in študente je vključena samo vstopnica. Coffee break in kosilo za doplačilo.

 

PRIJAVE na EVENT: info@kozmeticnozdruzenje.si

Če želite ponudbo in račun na podjetje oddajte popolne podatke.

 

LOKACIJA:

Poslovni prostori AMZS, Čeplje 29B, 3305 Vransko
Za parkirno mesto je poskrbljeno.