fbPixel
Poletni kozmetični event 2022 | SKZ

Več informacij

 • Datum 11/09/2023
 • Začetek 08:00
 • Konec 11/09/2023
 • Zaključek 15:00
 • Lokacija Ljubljana, hotel mons

 

Poletni kozmetični event 2022 se bo tokrat odvijal v Ljubljani

 

Na POLETNEM KOZMETIČNEM EVENTU ne bo manjkalo strokovnih predavanj, povezovanj s poslovnimi partnerji kozmetične industrije, predstavitev novosti, druženja in povezovanja kolegic iz stroke.

 

Tokrat se bomo srečale na stičišču mesta in neokrnjene narave v hotelu Four Points by Sheraton Ljubljana. Poskrbele smo za brezplačnim parkirišče, druženjem ob kavici in kosilu in zanimive predavatelje ter predstavitve.

 

PRIJAVE IN PLAČILO pred samim dogodkom na info@kozmeticnozdruzenje.si

 

ČASOVNICA:

08.30 PRIHOD IN REGISTRACIJA

09.00 nagovor in kratka predstavitev programa

09.20 – 14.00 PREDAVALNICA/SHOWROOM

13.30 – 15.00 KOSILO

15.00 – 17.00 PREDAVALNICA/SHOWROOM

 

PREDAVALNICA – program:

 

09:20 »Je kolagen res ključnega pomena za lepoto in zdravje ali je samo še en marketinški trik?«

Jani Petrovič, dr.med. iz Dermaventerološke klinike

 

10:15  Sodelovanje pedikerke in ortotika pri problemih stopal

Pri problemih stopal je možnih več rešitev. Zraven pedikure, terapij, zdravil oz. operacij so večkrat zelo efektivni ortopedski vložki po meriDipl. inž. ort. Tjaša Bahovec bo predavala na temo baropodografije (meritev plantarnih pritiskov), uporabe 3D tehnologij, izdelave, aplikacije ter efektivnost ortopedskih vložkov po meri za najpogostejše težave stopal.

 

11:20  Problematika vraščenih nohtov in sanacija s sponkami

V salonu se vedno več srečujemo s problematiko nohtov zaradi nepravilne obutve, poškodbe nohta, dednosti ali zadebeljenih nohtov. Vraščen noht je možno rešiti na več načinov; eden najmanj bolečih in najhitrejših je namestitev sponke.  S sponkami odpravimo bolečino, vzpostavimo normalno rast nohta, dobimo lep videz nohta, korak brez bolečine in posledično zadovoljno stranko. Več na to temo bo v živo bo odpredavala ga. Slavica Bizjan, ki predavanja drži na prvi privatni kozmetični šoli AI, prav tako je od letos predavateljica za JCI za Evropo-kar je Veliko priznanje za njo samo, kot za Slovenijo.

 

12:30 Hiter dostop do specialista in krajša bolniška odsotnost

Ko nastopijo zdravstvene težave je ključnega pomena hitra diagnoza in zdravljenje, da se čim prej vrnemo v aktivno življenje in je tudi izpad dohodka čim manjši. Hiter dostop do specialista, posega in fizioterapije omogoča zavarovanje Specialisti+, ki poleg tega nudi tudi asistenco. To pomeni, da namesto vas poiščejo ustreznega specialista in vam organizirajo termin, stroške opravljenih zdravstvenih storitev pa bo krila zavarovalnica. Več o tem, kar omogoča zavarovanje in o enostavnem načinu koriščenja, bo predstavila Irena Jadrič iz Triglav, Zdravstvene zavarovalnice.

 

13.30 DALJŠI ODMOR – ČAS ZA KOSILO

 

14:30 Predstavitev kozmetike Medical Beauty for Cosmetics

Predstavitev kozmetike Medical Beauty for Cosmetics. MEDICAL BEAUTY for Cosmetics je blagovna znamka, specializirana za proizvodnjo kozmetike. Posebni sestavki in formulacije vsebujejo le skrbno izbrane sestavine.

 

15:30 »Najpogostejše spremembe na nohtih«

Nohtna obolenja uvrščamo med kožna obolenja in predstavljajo približno desetino vseh kožnih obolenj.

V predavanju bomo spoznali, kakšne težave z nohti poznamo, kako jih zdravimo in v katerih primerih zahtevajo zdravniško pomoč oziroma obisk dermatologa.

Predavanje prof. dr. Tomaž Lunder, spec. dermatovenerolog z Dermavenerološke klinike, UKC Ljubljana

 

DRUŽENJE V SHOWROOM-u do 17.30. ure

 

 SHOWROOM od 9.30h do 17.30. ure:

 

 

 • TRIMILIS je distributer dveh kvalitetnih italijanskih kozmetičnih znamk: depilacijske kozmetike Italwax in fitokozmetike Vagheggi za nego obraza in telesa.Tokrat se bodo predstavili so s kvalitetno depilacijsko kozmetiko Italwax. Prikazali bodo prednosti Italwax depilacije, različne linije in strukture voskov – prikazali depilacijo na modelih in razložili pomembnost pravilne izbire preddepilacijskih in podepilacijskih losjonov pri različnih postopkih depilacije.
 • SPA LAND so mlado, hitro razvijajoče se podjetje, ki ga sestavlja ekipa strokovnjakov iz področja kozmetike in velnesa. Ukvarjajo se s prodajo in z zastopništvom profesionalne kozmetike in drugih izdelkov za lepotne salone in velnes centre. Vsaka skrbno izbrana blagovna znamka, ki jo zastopajo, predstavlja certificirano kakovost in zanesljivost. Trenutno na slovenskem trgu distribuiramo pet blagovnih znamk; kozmetične izdelke Revivre, ličila PatriciaMi, čopiče za ličenje Noelle in opremo za kozmetične salone in spa centre Lemi in Live spa. Novo pri nas Prfect eyelash.
 • NOVELIUS MEDICAL je znamka, katera stoji za dejstvom, da je ključ do zunanje lepote predvsem v nas, v našem dobrem počutju, tako psihičnem kot tudi fizičnem. Novelius Medical verjame v oboje:
  najprej vsebino in posledično formo, tako pri izdelkih kot tudi pri nas samih in svetu okoli nas. Dejstvo je, da vsi potrebujemo neko podporo, ki je na voljo v različnih oblikah. Zato so Novelius Medical izdelki, ki so namenjeni lepoti kot taki, izdelki, ki nas gradijo odznotraj navzven in posledično skrbijo za naše zdravje, vitalnost in sijaj, kar je vidno tudi navzven. Novelius Medical hydrocollagen – predstavitev in degustacija. Poskusite Novelius Medical hydrocollagen – odličnega okusa iz 100% prave grenivke.
  Zakaj je Novelius Medical hydrocollagen drugačen?
  Novelius Medical hydrocollagen je plod dolgoletnih izkušenj strokovnjakov in vodilnega francoskega laboratorija na področju kolagenskih peptidov. Vsebuje skrbno izbrano razmerje najkakovostnejših kolagenskih peptidov. Optimalna sestava aminokislin in izjemna do kar 98% stopnja absorpcije sta ključna za hitrejše doseganje vidnih rezultatov.
  Za peptide v hydrocollagenu je klinično dokazano, da izboljšujejo hidriranost, gladkost in prožnost kože, ter preprečujejo nastajanje globokih gub.
  Novelius Medical hydrocollagen je pridobljen iz biološko neoporečnih sestavin, brez dodanih umetnih sladil, umetnih arom, ojačevalcev okusa, emulgatorjev ali konzervansov. Ne vsebuje antibiotikov, hormonov, težkih kovin, sledi oreščkov ali soje, laktoze, glutena in sladkorja. Izdelan je po najvišjih standardih in ima med drugim certifikata GMP in ISO 22000, ki zagotavljata farmacevtsko kakovost izdelka.

 

  

 

Cena dogodka (za članice, in njihove zaposlene): 25€

Cena dogodka (za NEčlanice in njihove zaposlene): 40€ – AKCIJA DO 8.6.2022

Cena dogodka (za dijake in študente): 25€

 

V ceno je vključena vstopnica, coffee break in kosilo. Poskrbljeno bo tudi za vegetarijance.

 

PRIJAVE IN PLAČILO pred samim dogodkom na info@kozmeticnozdruzenje.si

 

LOKACIJA:

Hotel Mons d.o.o., Pot za Brdom 4, Ljubljana

https://www.fourpointsljubljanamons.si/

Za parkirno mesto je poskrbljeno.