Kdo smo

ZGODOVINA

Zgodovina

Naša zgodovina

Moje ime je Tatjana Bizjak in moja velika ljubezen je svet profesionalne kozmetike.

Leta 2018 sem ustanovila Slovensko kozmetično združenje. Srčno sem hvaležna vsem kozmetičarkam, katere so takoj prepoznale prednosti tovrstnega združenja. Prve naloge združenja so bili redni mesečni sestanki in medsebojna podpora in pomoč, ter enkrat letno povezati vse člane združenja preko vseslovenske marketinške akcije Teden slovenskih salonov.
Že po prvih nekaj mesecih dela smo organizirali dva Tedna kozmetičnih salonov letno, enkrat mesečno izobraževanje kozmetičark, certifikati odličnosti, team building in novoletna zabava.
Mnenja sem, da Slovensko kozmetično združenje mora rasti. Ima ogromno potenciala.

Lahko rečem, da za vsem tem stoji veliko dela. Do sedaj sem vse to opravljala jaz sama. Zaradi reorganizacije in optimizacije sem povabila k aktivnem sodelovanju članice.

Danijela Cerovak, Mateja Zupan Josipović in Nives Kolarič so z veseljem poprijele za delo, me razbremenile in tudi zavod z mesecem novembrom prevzele v celoti.

Moja želja je, da se boste vse kozmetičarke povezale in da bo vaša vez vedno močnejša in trdna. Menim, da je to prvi korak slovenske kozmetične stroke, ko bi se lahko enotno predstavljala na svetovnem trgu in se bodo tujci odločili za obisk Slovenije zaradi najboljših kozmetičnih storitev v svetu.
Tatjana Bizjak

Povezovanje za skupne cilje – Danijela Cerovak in Nives Kolarič

Verjamemo v sodelovanje in da skupaj zmoremo več; smo skupaj lahko še močnejše in uspešnejše, vam ponujamo priložnost, da postanete del naše zgodbe, zgodbe Slovenskega kozmetičnega združenja.

Zavedamo se, da je v združevanju stroke moč, ki prinaša številne prednosti v smislu poslovnih priložnosti. Želimo si še več medsebojne povezanosti in sodelovanja. Organizirale bomo srečanja in dogodke, katerih namen je medsebojno povezovanje, predstavitev novosti in aktualnih informacij, pridobivanje novega znanja, možnost aktivnega sodelovanja ter oglaševanje in prepoznavnost vašega salona.

Tukaj smo vse lastnice kozmetičnih salonov; zavedamo se, da združevanje stroke prinaša moč in številne prednosti v smislu poslovnih priložnosti in osebne rasti.
Verjamemo v moč naših dogodkov in družbenih kanalov na katerih združujemo kozmetične salone, ki so odlična priložnost za skupno rast!
To so vrednote in cilji, kjer lahko najdemo skupno točko.

Vabimo vas, da si kaj več o novem delovanju združenja ali o aktualnih dogodkih preberete na naši spletni strani Slovenska kozmetičnega združenja.

Vesele bomo vsake nove članice, saj smo na skupni poti lahko še boljše, močnejše in uspešnejše.

Danijela in Nives

Dogodki

TEDEN KOZMETIČNIH SALONOV

Vseslovenski dogodek, kjer kozmetični saloni v tednu dni svojim strankam ponudijo ekskluzivne profesionalne storitve.

Skupaj

Pridruži se

Kozmetični saloni so mala podjetja. Prevladujejo saloni v katerih je zaposlen samo nosilec dejavnosti. Namen združenja je, da se kozmetični saloni povežejo, da sodelujejo s svojimi predlogi, zamislimi in idejami, poleg tega pa si med seboj kolegialno pomagajo. Pridružite se združenju, ker bomo skupaj močnejši, še boljši in uspešnejši.