kozmeticnozdruzenje@gmail.com

Slovensko Kozmetično Združenje

Unikatna, drugačna, prepoznavna

UNIKATNA, DRUGAČNA, PREPOZNAVNA sem jaz, Nevenka Zagorc, lastnica Salona lepote Kleopatra iz Trnovega v Ljubljani na Ziherlovi ulici 8. Pri Kleopatri si vsak najde svoj kotiček, kjer se lahko sprosti ob prijetni glasbi, omamnih dišavah in nepozabnih razvajanjih. Vaš obisk je zame darilo. Vsako darilo v sebi nosi doživetje, smisel življenja. Nežna in lepa koža je ogledalo notranjega zadovoljstva in lepote zato je zelo pomembno, da jo pravilno in redno negujemo.

Salon lepote Kleopatra je specializiran za kraljevske nege obraza z vrhunsko kozmetiko BDR, GUINOT in Eve Taylor. To so nege obraza z dodano vrednostjo, so nege, ki presežejo pričakovanja vsake ženske. Nege so prilagojene vsaki ženski individualno. Nega zagotavlja koži tisto, kar v danem trenutku koža najbolj potrebuje. Nega obraza je sestavljena iz več manjših intenzivnih neg, ki že po prvi negi prinesejo izredne rezultate. Negi so dodane tudi krajše masaže, tako, da se popolnoma sprostite in uživate. Vabim vas tudi, da se razvajate z masažami, manikuro, pedikuro in depilacijami. Za vaše najdražje pa lahko kupite darilne bone, Kleopatrino darilo in Kleopatrino darilno kartico.   Vabljeni, da me obiščete. Nevenka Zagorc

SALON LEPOTE KLEOPATRA, Ziherlova ulica 8, Trnovo, 1000 Ljubljana naročila: 040 599 135 ali nevenka@salonkleopatra.si.

Post a Comment

WordPress Video Lightbox Plugin