Povezovanje

DONACIJA

Saloni

certifikat odličnosti

V certificiranih kozmetičnih salonih kozmetičarke opravljajo storitve izključno z visoko-koncentrirano profesionalno kozmetiko in s strokovnimi pristopi. Certifikati odličnosti temeljijo na načelih kakovosti, ki so sestavni del dobre poslovne prakse, rednega izobraževanja, osredotočenosti in ozaveščanja strank in nesebične podpore celotni stroki. Poiščite vašega najljubšega.

Donirajte še danes

V Zavodu LEPOTE bomo veseli vaše donacije, s katero boste tudi vi pokazali podporo kozmetični stroki. V zavodu se pod blagovno znamko (Slovensko kozmetično združenje) dnevno trudimo za razvoj, izobraževanje in povezovanje kozmetičark saj menimo, da se kozmetičarke lahko povežemo v homogeno enoto in tako postanemo močnejše.

Donacijo lahko izvedete na naslednji način:

• Donacija preko UPN obrazca (običajno nakazilo)

Donacija preko UPN obrazca, kjer lahko za nakazilo donacije uporabite spodnje podatke za plačilo:

Zavod Lepote
IBAN: SI56 6100 0002 4967 565  DELAVSKA HRANILNICA D.D.
BIC banke: HDELSI22

Za referenco (sklic) prosimo, vpišite datum nakazila (primer: SI00 02052021) s pripisom DONACIJA.

Hvala vam za vašo pomoč.

Skupaj

Pridruži se

Vabimo vas, da se nam pridružite s svojimi idejami, predlogi in konkretnim delom.

NAŠI VTISI

Teden kozmetičnih salonov je zagotovo popestril trg kozmetičnih storitev v Sloveniji in prinesel dodatno osvežitev za stranke, ki lahko sedaj v izbranih salonih dobijo kakovostne kozmetične storitve z dodano vrednostjo.
Danijela Cerovak ● Kozmetični salon Neguj.se

NAŠI VTISI

Teden kozmetičnih salonov je odlična ideja, zadovoljna sem z rezultatom, še bolj pa stranke, ki so prejele kakovostno nego. Vsekakor je to dobra vzpodbuda za naprej.
Andreja Matučec ● Kozmetični salon “Andreja”

NAŠI VTISI

Termini v našem salonu so do štirinajst dni vnaprej zasedeni, zato nekatere stranke žal niso mogle preizkusiti storitev iz posebnih ponudb, ki smo jih pripravili za Teden kozmetičnih salonov. Po njih je še vedno povpraševanje, zato sem se odločila, da bo ena izmed ponujenih storitev postala tudi del naše redne ponudbe.
Nives Kolarič ● Studio Nives

NAŠI VTISI

Teden kozmetičnih salonov je za menoj in izjemno sem zadovoljna nad odzivi strank, ki so nas ta teden obiskale. Iskrena hvala vsem, ki ste bili ta teden pod mojimi rokami in tisti, ki še pridete - teden je bil namreč prekratek. Rada vas imam in za vas se bom potrudila, da bom še boljša.
Leonida Kmetec Čeranić ● Kozmetika in mikropigmentacija Lea