Prijavite se na e-novice, da boste med prvimi obveščeni o novem datumu

Teden kozmetičnih salonov

Dogodek, kjer bodo najboljši slovenski kozmetični saloni na stežaj odprli svoja vrata in predstavlja ekskluzivne ponudbe storitev nege obraza in telesa.   

Kozmetičarke v Sloveniji opravljajo storitve na izredno visokem strokovnem nivoju. Veliko vlagajo v opremo in znanje in Teden kozmetičnih salonov bo tako izvrstna priložnost, da čim več ljudi spozna njihove storitve.

Namen Tedna kozmetike je tako končnim potrošnikom približati ponudbo kozmetičnih salonov in jim omogočiti, da preizkusijo kar največ različnih storitev in se tako sami prepričajo o kakovosti in strokovnemu pristopu. Tudi zato bodo paketi storitev, pripravljeni samo za ta dogodek, izjemno privlačni in edinstveni.

Storitve bodo namreč v času Tedna kozmetičnih salon ekskluzivne in s tem odlična priložnost za vse, ki se zavedate potrebe po redni profesionalni negi telesa in obraza in za vse, ki o tem že nekaj časa razmišljate, pa se do sedaj za to še niste odločili.

Dejstvo je, da z rednimi negami v salonu lahko odpravimo in preprečimo veliko število lepotnih težav in v ta namen izkušene kozmetičarke uporabljajo visoko tehnološko razvite aparature in visoko koncentrirane kreme in preparate.

Najboljši kozmetični saloni v Sloveniji bodo na stežaj odprli svoja vrata in  ponujali storitve nege telesa in obraza z najnaprednejšimi napravami in izdelki.

Salone, ki sodelujejo v tem edinstvenem dogodku smo skrbno izbrali, prav tako smo še posebej preverili tudi storitve, ki jih bodo ponujali v okviru Tedna kozmetičnih salonov.

Prijavite se na e-novice, da ne boste zamudili Tedna kozmetičnih salonov.

Odštevamo Do tedna kozmetičnih salonov:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Kozmetični saloni kateri so prejeli CERTIFIKAT ODLIČNOSTI in bodo sodelovali na Tednu kozmetičnih salonov. Certifikat odličnosti temelji na načelih kakovosti, ki so sestavni del dobre poslovne prakse, rednega izobraževanja, osredotočanja in ozaveščanja strank in nesebična podpora celotni stroki.

 

pošta 1000

pošta 2000

pošta 3000

pošta 4000

pošta 5000

pošta 6000 

pošta 8000

pošta 9000