fbPixel
SLEDI NAM
KONTAKT

ZAVOD LEPOTE
razvoj, izobraževanje, povezovanje kozmetičark

Trnjava 49
1225 Lukovica
e. info@kozmeticnozdruzenje.si

Teden

KOZMETIČNIH SALONOV

naroči se na novice in bodi obveščen prvi

Ekskluzivne

STORITVE

Izbrani saloni so za vas pripravili lepotne storitve z dodano vrednostjo. Ob vsaki izbrani storitvi vas čaka v salonu posebno darilo.

Nova ekskluzivna ponudba jesen 2022

o dogodku

zakaj teden kozmetičnih salonov?

Teden kozmetičnih salonov je vseslovenski dogodek, ko izbrani slovenski kozmetični saloni svojim strankam ponudijo ekskluzivne profesionalne storitve nege obraza in telesa.

Namen tedna kozmetičnih salonov je strankam približati profesionalno ponudbo in jim omogočiti, da preizkusijo kar največ različnih storitev in se tako sami prepričajo o kakovosti in strokovnemu pristopu.

Salone, ki sodelujejo na dogodku preverjeno vlagajo v svoje izobraževanje in strokovnost, prav tako smo preverili tudi storitve, ki jih bodo ponujali v okviru tedenskega dogodka.

Zavedamo se, da kozmetičarke v Sloveniji opravljajo storitve na izredno visokem strokovnem nivoju. V opremo in znanje veliko vlagajo in škoda je, ker javnost ne pozna dovolj njihovih storitev. Zato smo se odločili, da bomo letno organizirali Teden kozmetičnih salonov, ko bodo kozmetični saloni dvakrat letno za en teden odprli svoja vrata ter za stranke pripravili posebne ponudbe profesionalnih storitev.

.
Salonov
46
Po vsej Sloveniji
Storitev
100
na visokem nivoju
Strank
900
v enem tednu
Krajev
30
po sloveniji
Skupaj

Pridruži se

Vabimo vas, da se nam pridružite s svojimi idejami, predlogi in konkretnim delom. Včlanite se v Slovensko kozmetično združenje.
Share This