Kdo smo

O NAS

Kdo smo

Naša zgodba

SMO LASTNICE IN LASTNIKI KOZMETIČNIH SALONOV, KI SE ZAVEDAMO, DA JE V ZDRUŽEVANJU STROKE MOČ, PREDNOST, VEČJA PREPOZNAVNOST IN PARTNERSTVO.

Lastnice kozmetičnih salonov se zavedamo, da združevanje stroke prinaša moč in številne
prednosti v smislu poslovnih priložnosti in osebne rasti.

Kozmetični saloni v večini predstavljamo manjša podjetja, v katerih je zaposlen zgolj nosilec dejavnosti ali manjše število zaposlenih. Iz omenjenega razloga je strokovno povezovanje še toliko bolj pomembno, skupaj lahko ustvarimo pogoje, ki bodo naše delo dvignili na še višji nivo.
Poslovne priložnosti, nova poznanstva in širjenje znanja

Skozi vse leto organiziramo srečanja in dogodke, katerih namen je povezovanje in pridobivanje novega znanja.
Izobraževanja in predavanja, ki jih organiziramo potekajo tako v živo, kot virtualno. Trudimo se, da so tematike predavanj aktualne in predstavljene s strani strokovnjakov.

Vsako leto tudi skupaj obiskujemo sejme profesionalne lepotne industrije.
Da so naše vrste še bolj povezane, dvakrat na leto organiziramo »team building«, kjer ne manjka druženja, zabave in tkanja novih prijateljskih vezi.

Največji dogodek organiziran iz naše strani je vseslovenski Teden kozmetičnih salonov, kjer saloni pripravijo posebne ponudbe z dodano vrednostjo in ga organiziramo 2x letno.

Povezovanje za skupne cilje

Povezujejo nas leta izkušenj pri delu z našimi zlatimi strankami. Pri čemer so naše težnje zmeraj usmerjene k poslovni odličnosti, strokovnosti in nenehni rasti. Verjamemo, da so to vrednote in cilji, kjer lahko najdemo skupno točko. Vesele bomo vsake nove članice, saj smo na skupni poti lahko še boljše, močnejše in uspešnejše.

Predstavnice Slovenskega kozmetičnega združenja,
Danijela Cerovak in Nives Kolarič

Dogodki

TEDEN KOZMETIČNIH SALONOV

Vseslovenski dogodek, kjer kozmetični saloni v tednu dni svojim strankam ponudijo ekskluzivne profesionalne storitve.

Skupaj

Pridruži se

Kozmetični saloni so mala podjetja. Prevladujejo saloni v katerih je zaposlen samo nosilec dejavnosti. Namen združenja je, da se kozmetični saloni povežejo, da sodelujejo s svojimi predlogi, zamislimi in idejami, poleg tega pa si med seboj kolegialno pomagajo. Pridružite se združenju, ker bomo skupaj močnejši, še boljši in uspešnejši.