• Working Days

O NAS

Kdo smo

Naša zgodba

SMO LASTNICE IN LASTNIKI KOZMETIČNIH SALONOV, KI SE ZAVEDAMO, DA JE V ZDRUŽEVANJU STROKE MOČ, PREDNOST, VEČJA PREPOZNAVNOST IN PARTNERSTVO.

Zavedamo se, da kozmetičarke v Sloveniji opravljajo storitve na izredno visokem strokovnem nivoju. V opremo in znanje veliko vlagajo in škoda je, ker javnost ne pozna dovolj njihovih storitev. Zato smo se odločili, da bomo letno organizirali Teden kozmetičnih salonov. Vseslovenski dogodek, kjer kozmetični saloni za en teden odprejo svoja vrata ter strankam pripravijo posebne ponudbe. Poleg tega se tudi redno sestajamo, se družimo ob različnih priložnostih, organiziramo strokovna izobraževanja in usposabljanja, skupaj se odpeljemo na sejme profesionalne lepotne industrije…

Prednosti združenja so lastnice kozmetičnih salonov takoj prepoznale, zato je v kratkem času v združenje pristopilo že veliko salonov. Predsednica je Bojana Doma Marinšek, ki je z vsem srcem predana svojemu delu in stranke sprejema v centru Ljubljane v svojem butičnem kozmetičnem salonu Moja lepotilnica. Idejni vodja pa je Tatjana Bizjak, ki je tesno povezana s celotno stroko. Kot ustanoviteljica in urednica spletnega portala Kremca.net, ki je namenjen profesionalni kozmetiki, je močno vpeta v samo stroko.

Skupaj

Pridruži se

Kozmetični saloni so mala podjetja. Prevladujejo saloni v katerih je zaposlen samo nosilec dejavnosti. Namen združenja je, da se kozmetični saloni povežejo, da sodelujejo s svojimi predlogi, zamislimi in idejami, poleg tega pa si med seboj kolegialno pomagajo. Pridružite se združenju, ker bomo skupaj močnejši, še boljši in uspešnejši.

Dogodki

TEDEN KOZMETIČNIH SALONOV

Vseslovenski dogodek, kjer kozmetični saloni v tednu dni svojim strankam ponudijo ekskluzivne profesionalne storitve.

WordPress Video Lightbox Plugin