info@kozmeticnozdruzenje.si

Kozmetičarke z dodano vrednostjo

Kot lastnice kozmetičnih salonov, se zavedamo, da je v združevanju stroke moč, prednost, večja prepoznavnost in partnerstvo. Zato se tudi v času karantene, ko so nam bili odvzeti vsi sestanki, druženja in Teden kozmetičnih salonov, nismo šle na “pauzo”, ampak smo organizirala online srečanja, sestanke, predavanja in se hkrati družile.

Zavedamo se, da kozmetičarke v Sloveniji opravljajo storitve na izredno visokem strokovnem nivoju.

Zato smo se odločile, da bomo kljub vsemu, še v tem preostanku leta organizirale čim več dogodkov in srečanj, da se povežemo, ponovno podpremo, združimo ideje in zakorakamo v novo leto še močnejše, v večjem številu in uspešnejše.

Letošnje tradicionalno druženje kozmetičark smo iz jadranskega morja prestavili v Prlekijo. Pripravili smo zanimiv in pester program, katerega si lahko ogledate tudi na naši spletni strani.

Spoznavali bomo Prlekijo, kulinariko in penine ter se razvajale ob gongih v savni. Najpomembnejše pa je, da se bomo  povezovali s kolegicami kozmetičarkami in stkali tudi nova prijateljstva.

Vse se že veselimo novembra in težko čakamo  Teden kozmetičnih salonov, kateri nam je bil marca “odvzet”. Vseslovenski dogodek, kjer kozmetični saloni za en teden odpremo svoja vrata ter strankam pripravimo posebne ponudbe z dodano vrednostjo.

Moč strokovnega povezovanja predstavlja prednost, ki je naš skupni imenovalec. Povezujejo nas leta izkušenj z našimi zlatimi strankami. Vse z enakimi težnjami: k poslovni odličnosti, strokovno opravljenemu delu, profesionalnemu pristopu do opravljanja storitev in predvsem želja po nenehni rasti, ki ji ni konca.