Arhiv

…povezovanje za skupne cilje…   Na JESENSKEM KOZMETIČNEM EVENTU ne bo manjkalo strokovnih predavanj, povezovanj s poslovnimi partnerji kozmetične industrije, predstavitev novosti, druženja in povezovanja kolegic iz stroke.   Tudi tokrat se bomo srečale v Ljubljani. Poskrbele smo z druženjem ob kavici in kosilu

Poletni kozmetični event 2022 se bo tokrat odvijal v Ljubljani, natančneje https://www.fourpointsljubljanamons.si/ Na POLETNEM KOZMETIČNEM EVENTU ne bo manjkalo strokovnih predavanj, povezovanj s poslovnimi partnerji kozmetične industrije, predstavitev novosti, druženja in povezovanja kolegic iz stroke.   Tokrat se bomo srečale na stičišču mesta

Tokrat bomo obiskale Laško, kraj zelo osebnih zgodb. Peljale se bomo med reko in hribi, med zdravilišči in graščinami, med mestom in vasmi. Razvajale se bomo s termalno vodo, okusi piva, z izviri zdravja in dobrega počutja.   Naša nastanitev se nahaja v

Bliža se naše zadnje srečanje in druženje v tem letu. Zato vas vabiva, da si vzamete čas, zabeležite datum in se nam pridružite 29.11. na našem CELODNEVNEM DOGODKU v Ljubljani. Tematike predavanj in predstavitve bodo speljane s strani strokovnjakov in tudi povezovanja in druženja

Ko se čarobna energija kozmetičark združi nastane čarobni vrtinec prelepega druženja. Njihova moč, njihovo nesebično dajanje, pozitiven odnos do dela in tudi konkurence nam je vedno v ponos. Slovensko kozmetično združenje v hotelu Slon

COSMOPROF Bologna - svetovni sejem lasne kozmetike, kozmetike, manikur in prodaje proizvodov.   Vsako leto sejem obišče več kot 200.000 obiskovalcev. Več kot 2.500 razstavljavcev bo predstavljalo svoje zanimive produkte, samo 30% razstavljavcev je italijanskih, ostali prihajajo iz drugih držav. 25 držav