Arhiv

…povezovanje za skupne cilje…   Na JESENSKEM KOZMETIČNEM EVENTU ne bo manjkalo strokovnih predavanj, povezovanj s poslovnimi partnerji kozmetične industrije, predstavitev novosti, druženja in povezovanja kolegic iz stroke.   Tudi tokrat se bomo srečale v Ljubljani. Poskrbele smo z druženjem ob kavici in kosilu

Poletni kozmetični event 2022 se bo tokrat odvijal v Ljubljani, natančneje https://www.fourpointsljubljanamons.si/ Na POLETNEM KOZMETIČNEM EVENTU ne bo manjkalo strokovnih predavanj, povezovanj s poslovnimi partnerji kozmetične industrije, predstavitev novosti, druženja in povezovanja kolegic iz stroke.   Tokrat se bomo srečale na stičišču mesta

…povezovanje, širjenje znanja in nove poslovne priložnosti. Na tokratnem dogodku ne bo manjkalo poslovnih partnerjev, povezovanja in predstavitev novosti. Poskrbele smo za zanimive teme in predavanja, da spet izvemo kaj novega in tako razširimo znanje. Tokratni dogodek se bo odvijal na Vranskem, kjer

Bliža se naše zadnje srečanje in druženje v tem letu. Zato vas vabiva, da si vzamete čas, zabeležite datum in se nam pridružite 29.11. na našem CELODNEVNEM DOGODKU v Ljubljani. Tematike predavanj in predstavitve bodo speljane s strani strokovnjakov in tudi povezovanja in druženja

Drage članice našega združenja, jesenski čas bomo zopet izkoristili za novo znanje in druženju na Zbilju, saj se zavedamo, da združevanje stroke prinaša moč. Poslovne priložnosti, nova poznanstva in širjenje znanja!   Že pred časom smo vam omenili, da pripravljamo v mesecu septembru izjemno