Arhiv

Jadranje s katamaranom – četrti “Team building” kozmetičark – leto 2022   V letu 2022 smo organizirali prvi team building. Izkušnja, druženje, zabava,… vse je bilo neverjetno odlično. Odločili smo se, da bo postalo jadranje del naše tradicije. Zato, bomo tudi letos

…povezovanje za skupne cilje…   Na JESENSKEM KOZMETIČNEM EVENTU ne bo manjkalo strokovnih predavanj, povezovanj s poslovnimi partnerji kozmetične industrije, predstavitev novosti, druženja in povezovanja kolegic iz stroke.   Tudi tokrat se bomo srečale v Ljubljani. Poskrbele smo z druženjem ob kavici in kosilu

Poletni kozmetični event 2022 se bo tokrat odvijal v Ljubljani, natančneje https://www.fourpointsljubljanamons.si/ Na POLETNEM KOZMETIČNEM EVENTU ne bo manjkalo strokovnih predavanj, povezovanj s poslovnimi partnerji kozmetične industrije, predstavitev novosti, druženja in povezovanja kolegic iz stroke.   Tokrat se bomo srečale na stičišču mesta

Bliža se naše zadnje srečanje in druženje v tem letu. Zato vas vabiva, da si vzamete čas, zabeležite datum in se nam pridružite 29.11. na našem CELODNEVNEM DOGODKU v Ljubljani. Tematike predavanj in predstavitve bodo speljane s strani strokovnjakov in tudi povezovanja in druženja

Drage članice našega združenja, jesenski čas bomo zopet izkoristili za novo znanje in druženju na Zbilju, saj se zavedamo, da združevanje stroke prinaša moč. Poslovne priložnosti, nova poznanstva in širjenje znanja!   Že pred časom smo vam omenili, da pripravljamo v mesecu septembru izjemno

Ko se čarobna energija kozmetičark združi nastane čarobni vrtinec prelepega druženja. Njihova moč, njihovo nesebično dajanje, pozitiven odnos do dela in tudi konkurence nam je vedno v ponos. Slovensko kozmetično združenje v hotelu Slon