Archive

aparaturne tehnike Datum, 15.2.2021 Zaposlitev in trenutna funkcija: Nina G. Krajnc je ena glavnih iniciatork uvajanja kozmetične terapije in derma-kozmetične diagnostike v kozmetično industrijo. Je soustanoviteljica Aikon Akademije in soustanoviteljica blagovne znamke Aikon DermaSystems. V okviru Aikon Akademije uspešno deluje kot vodja strokovnega

Kako izkoristiti splet za promocijo kozmetičnih salonov Predavatelj o zaslužku preko spleta, 15 let izkušenj v poslu; izpeljanih 100+ projektov začel s kreditom in iz nič ustvaril več podjetij, ki še danes uspešno poslujejo svetovalec za večji zaslužek preko spleta (marketinškemu podjetju

Četrtek, 26.11.2020: CELOSTNI PRISTOP K STARANJU Začetek predavanja: ob 9.00 uri Predavateljica: Nina Glamuzina Kranjec Zaposlitev in trenutna funkcija: Nina G. Krajnc je ena glavnih iniciatork uvajanja kozmetične terapije in derma-kozmetične diagnostike v kozmetično industrijo. Je soustanoviteljica Aikon Akademije in soustanoviteljica blagovne znamke Aikon