Arhiv

Ponovno odpiramo vrata tednu kozmetičnih salonov z mesecem novembrom 2022. Kot vsako leto, če odštejemo korona čas in ovire, posamezni kozmetični saloni odprejo svoja vrata na tednu salonov z izbrano ponudbo storitev z dodano vrednostjo. Vabljeni na prečudovito doživetje. Preveri TUKAJ Članice si

Jadranje s katamaranom – četrti “Team building” kozmetičark – leto 2022   V letu 2022 smo organizirali prvi team building. Izkušnja, druženje, zabava,… vse je bilo neverjetno odlično. Odločili smo se, da bo postalo jadranje del naše tradicije. Zato, bomo tudi letos

…povezovanje za skupne cilje…   Na JESENSKEM KOZMETIČNEM EVENTU ne bo manjkalo strokovnih predavanj, povezovanj s poslovnimi partnerji kozmetične industrije, predstavitev novosti, druženja in povezovanja kolegic iz stroke.   Tudi tokrat se bomo srečale v Ljubljani. Poskrbele smo z druženjem ob kavici in kosilu

Poletni kozmetični event 2022 se bo tokrat odvijal v Ljubljani, natančneje https://www.fourpointsljubljanamons.si/ Na POLETNEM KOZMETIČNEM EVENTU ne bo manjkalo strokovnih predavanj, povezovanj s poslovnimi partnerji kozmetične industrije, predstavitev novosti, druženja in povezovanja kolegic iz stroke.   Tokrat se bomo srečale na stičišču mesta

…povezovanje, širjenje znanja in nove poslovne priložnosti. Na tokratnem dogodku ne bo manjkalo poslovnih partnerjev, povezovanja in predstavitev novosti. Poskrbele smo za zanimive teme in predavanja, da spet izvemo kaj novega in tako razširimo znanje. Tokratni dogodek se bo odvijal na Vranskem, kjer

Tokrat bomo obiskale Laško, kraj zelo osebnih zgodb. Peljale se bomo med reko in hribi, med zdravilišči in graščinami, med mestom in vasmi. Razvajale se bomo s termalno vodo, okusi piva, z izviri zdravja in dobrega počutja.   Naša nastanitev se nahaja v

Covid razmere nam onemogočajo druženje in pripravo dogodka v živo 14. februarja, vendar se na pobudo kozmetičark ne vdamo v usodo in bomo kljub temu organizirale zoom srečanje, ki bo potekalo na ta dan, torej 14.2.2022 ob 9h. Najprej kratka predstavitev

Bliža se naše zadnje srečanje in druženje v tem letu. Zato vas vabiva, da si vzamete čas, zabeležite datum in se nam pridružite 29.11. na našem CELODNEVNEM DOGODKU v Ljubljani. Tematike predavanj in predstavitve bodo speljane s strani strokovnjakov in tudi povezovanja in druženja