fbPixel
SLEDI NAM
KONTAKT

ZAVOD LEPOTE
razvoj, izobraževanje, povezovanje kozmetičark

Trnjava 49
1225 Lukovica
e. info@kozmeticnozdruzenje.si

Teden kozmetičnih salonov

Teden kozmetičnih salonov

Start date: 15. oktobra, 2018
End date: 20. oktobra, 2018
Time: 0:00 - 0:00
Dogodki

Teden kozmetičnih salonov

Dogodek, kjer bodo najboljši slovenski kozmetični saloni na stežaj odprli svoja vrata in po ugodnih cenah ponujali pakete storitev nege obraza in telesa.

Kozmetičarke v Sloveniji opravljajo storitve na izredno visokem strokovnem nivoju. Veliko vlagajo v opremo in znanje in Teden kozmetičnih salonov bo tako izvrstna priložnost, da čim več ljudi spozna njihove storitve.

Namen Tedna kozmetike je tako končnim potrošnikom približati ponudbo kozmetičnih salonov in jim omogočiti, da preizkusijo kar največ različnih storitev in se tako sami prepričajo o kakovosti in strokovnemu pristopu. Tudi zato bodo paketi storitev, pripravljeni samo za ta dogodek, izjemno ugodni.

Cena storitev bo namreč v času Tedna kozmetičnih salon prijazna do vseh strank in Teden bo tako odlična priložnost za vse, ki se zavedate potrebe po redni profesionalni negi telesa in obraza in za vse, ki o tem že nekaj časa razmišljate, pa se do sedaj za to še niste odločili.

Dejstvo je, da z rednimi negami v salonu lahko odpravimo in preprečimo veliko število lepotnih težav in v ta namen izkušene kozmetičarke uporabljajo visoko tehnološko razvite aparature in visoko koncentrirane kreme in preparate.

Najboljši kozmetični saloni v Sloveniji bodo na stežaj odprli svoja vrata in  ponujali storitve nege telesa in obraza z najnaprednejšimi napravami in izdelki po posebnih, promocijskih cenah.

Salone, ki sodelujejo v akciji smo skrbno izbrali, prav tako smo še posebej preverili tudi storitve, ki jih bodo ponujali v okviru Tedna kozmetičnih salonov.

Prijavite se na e-novice, da ne boste zamudili Tedna kozmetičnih salonov.