fbPixel
SLEDI NAM
KONTAKT

ZAVOD LEPOTE
razvoj, izobraževanje, povezovanje kozmetičark

Trnjava 49
1225 Lukovica
e. info@kozmeticnozdruzenje.si

Teden kozmetičnih salonov #2

Teden kozmetičnih salonov #2

Start date: 18. marca, 2019
End date: 23. marca, 2019
Time: 0:00 - 0:00
Location: Slovenija
Dogodki | Teden kozmetičnih salonov
Ponovno je tu, tokrat druga edicija Tedna kozmetičnih salonov! V tem tednu se bomo posvečali predvsem negi telesa. Kot vedno, v najboljših profesionalnih kozmetičnih salonih po vsej Sloveniji. 

 

Teden kozmetičnih salonov je vseslovenski dogodek, ko najboljši slovenski kozmetični saloni svojim strankam ponudijo ekskluzivne profesionalne storitve nege obraza in telesa. Salone, ki sodelujejo na dogodku smo skrbno izbrali, prav tako smo še posebej preverili tudi storitve, ki jih bodo ponujali v okviru tega tedenskega dogodka.

Namen Tedna kozmetičnih salonov je namreč strankam kozmetičnih salonov približati profesionalno ponudbo in jim omogočiti, da preizkusijo kar največ različnih storitev in se tako sami prepričajo o kakovosti in strokovnemu pristopu.

Ponudbe storitev v salonih, ki bodo sodelovali na Tednu kozmetičnih salonov, bomo objavili 4. marca 2019 ob 12:00. Spremljajte nas, da ne zamudite razvajanja iz vašega najbližjega salona! ●

 

Zakaj Teden kozmetičnih salonov?

 

Ker se zavedamo, da kozmetičarke v Sloveniji opravljajo storitve na izredno visokem strokovnem nivoju. V opremo in znanje veliko vlagajo in škoda je, ker javnost ne pozna dovolj njihovih storitev. Zato smo se odločili, da bomo letno organizirali Teden kozmetike, ko bodo kozmetični saloni za en teden odprli svoja vrata ter za stranke pripravili posebne ponudbe.

 

* V kolikor bi kot kozmetični salon radi tudi sami sodelovali na Tednu kozmetičnih salonov tudi vi nam pišite na kozmeticnozdruzenje@gmail.com, da skupaj preverimo možnosti.