fbPixel
SLEDI NAM
KONTAKT

ZAVOD LEPOTE
razvoj, izobraževanje, povezovanje kozmetičark

Trnjava 49
1225 Lukovica
e. info@kozmeticnozdruzenje.si

Napredna diagnostika kože v salonu

Napredna diagnostika kože v salonu

Date: 19/11/2020
Time: 0:00 - 0:00
Dogodki

Zaposlitev in trenutna funkcija:
Nina G. Krajnc je ena glavnih iniciatork uvajanja kozmetične terapije in derma-kozmetične diagnostike v kozmetično industrijo. Je soustanoviteljica Aikon Akademije in soustanoviteljica blagovne znamke Aikon DermaSystems. V okviru Aikon Akademije uspešno deluje kot vodja strokovnega odbora in predavateljica. Za blagovno znamko Aikon DermaSystems vodi razvoj izdelkov in protokolov kozmetične terapije. Aktivno je vključena v strateške pobude in mednarodne projekte na področju kozmetike in kozmetične terapije. Z nenehnim raziskovanjem in uveljavljanjem novih principov ter metod dela v kozmetičnem profesionalnem sektorju, pomembno vpliva na razvoj in uveljavitev mednarodno uporabno usmerjenih raziskovalno razvojnih projektov na področju kozmetične terapije in diagnostičnih pripomočkov.

Izobrazba:
Svoje dolgoletne izkušnje s področja kozmetike je nadgradila s študijem na Visoki šoli za storitve, na visokošolskem in magistrskem programu kozmetike. Skozi raziskovalno – razvojno delo se je tako, kljub kakovostnem študiju soočala na eni strani, z velikim pomanjkanjem strokovnih  informacij, na drugi strani pa z omejeno dostopnostjo le-teh. Manjko specifičnih a za napredno in kakovostno delo v kozmetični stroki nujnih informacij je od nje zahteval dodaten poglobljen in obsežen samostojni študij ter trdo raziskovalno delo.

Pedagoška dejavnost:
Z združevanjem znanj medicine, farmacije, kozmetike in ostalih povezanih področij, skupaj s strokovno ekipo razvija nova uporabna znanja in prakse na področju kozmetične terapije. Kot vodja strokovnega odbora Aikon akademije oblikuje njene programe in jih mednarodno uspešno implementira. V okviru akademije deluje kot redna predavateljica. Predavala pa je tudi na sejmih in kongresih z mednarodno udeležbo (Beond Beauty Pariz, Dodir Pariza Srbija, Dani ljepote i Fitnesa Hrvatska, Blogomanija, BeautyForum, BBMU3 konferenci….) ter kot gostujoča predavateljica na Farmacevtski Fakulteti.

 

www: Aikon Academy