Glamping team building kozmetičark v prelepi Prlekiji

Glamping team building kozmetičark v prelepi Prlekiji

Začetek: 21. maja, 2021 - Konec: 23. maja, 2021

DOGODKI

TEAM BUILDING V PRELEPI PRLEKIJI

 • PREDVIDENO POMLADI 2021

 

Pripravili smo zanimiv in pester program. Spoznavali bomo Prlekijo, kulinariko in penine. Najpomembnejše pa je, da se bomo  povezovali s kolegicami kozmetičarkami in stkali tudi nova prijateljstva.

Prosimo vas, da nam pošljete svojo prijavo do vključno 5. septembra na mail kozmeticnozdruzenje@gmail.com

Cena za hiško:

Cena na osebo, 2 nočitvi (za dve osebi v hiški) 45€

Cena na osebo, 2 nočitvi (ena oseba v hiški) 60€

Plačilo je možno tudi z vavčerjem.

https://www.villagejurka.com/o-vasici-jurka

Cena za članice 165€ (za kozmetičarke, ki niso članice Slovenskega kozmetičnega združenja 210€).
V ceni je vključeno: dobrodošlica, večerja v gostilni Zorko z vinsko spremljavo, predavanje, kava in rogljiček za zajtrk, v soboto organiziran kombi prevoz s šoferjem, oljarna Kocbek in degustacije , ogled kleti v Radgonskih gorice – degustacija vina in penine, kosilo v gostilni Mencinger, v gostilni Taverna slow food večerja z vinsko spremljavo, savna, gongi, jutranja rutina z Lucijo.
V ceno ni vključena pijača in hrana, ki se naroči dodatno.

Plačilo: polovico 82,5€ ob potrditvi rezervacije, druga polovica 82,5€ 7 dni pred odhodom.

 

1. dan

 • 15.00 Prihod Križevci pri Ljutomeru. Ob prihodu vas bomo pozdravile s pijačo dobrodošlice in domačimi prleškimi dobrotami. Nato se boste razporedile in namestile v svoje hiške,
 •  16.00 se peš odpravimo do bližnje gostilne Zorko http://www.gostilna-zorko.si/
 • 16.30- 18.00 predavanje Marjeta Jaušovec, predstavitev področja varnosti in zdravja pri delu ter varstva pred požarom. Govorili bomo o zakonskih zahtevah s področja varnosti in zdravja pri delu ter varstva pred požarom. Predstavili vam bom kakšne so zahteve iz področja VZD VPP za samozaposlene kozmetičarje, kdaj samozaposleni postane delodajalec in k čemu se iz področja VZD VPP potem slednji zaveže. V sklopu predavanja bodo jasno predstavljene vse periodike iz področja VZD VPP.
 • 19.00 večerja (večerja z vinsko spremljavo v gostišču Zorko)
 • 22.00 druženje ob kurišču v “Vasici Jurka”


2. dan 

  • 8.30 kavica in rogljiček
  • 9.00 odhod iz Križevec pri Ljutomeru. Cel dan nam bo na voljo organiziran kombi prevoz s šoferjem.
  • 9.30 ogled Oljarne Kocbek in degustacja https://kocbek.si/trgovina/  Za dobrodošlico degustacija Kocbek suho salamo z bučnimi semeni. Sledi predstavitev dela (zgodovine nastanka buč in predelave bučnega olja,razlike med olji, kaj vse delamo, kako delamo…), nato sledi ogled predelave. DEGUSTACIJA: 5 različnih olj, namaza z bučnimi semeni in bučnim oljem, peciva z bučnimi semeni in bučnim oljem, ter naše čokolade z bučnimi semeni in bučnim oljem.
  • 11.00 ogled Radgonske kleti (ogled vseh treh kleti in degustacija vina ter penine)
  • 13.00 kosilo (juha, glavna jed – pijača ni vključena v ceno)  http://www.gostilna-mencinger.si/
  • 14.30 Sprehod po Otoku ljubeznhttps://www.ztk-beltinci.si/otok-ljubezni/ in se nato odpravimo na
  • 17.00 slow food večerja z vinsko spremljavo gostilna Taverna v Jeruzalemu  https://www.vino-kupljen.com/sl/taverna/
  • 20.00 prihod nazaj v  “Vasico Jurka”
  • 20.30h krenemo peš 30 min. (ali z avtom 5 min.) do Term Banovci
  • 21.-00h savnanje v Termah Banovci z gongi
   Savna je zakupljena samo za nas. Savnanje bomo nadgradili z gongi. Savnanje vključuje, savna mojstra, kateri nas bo razvajaj s posebnim savna programom. V savni je na voljo voda, čaj in sadje. Spodaj si preberite predstavitev Patricije.
  • 00.00 odhod proti “Vasici Jurka”

 

3. dan 

 • 8.30 jutranja rutina z Lucijo 

Lucija je absolventka študijskega programa aplikativne kineziologije. V osnovi se kineziologija ukvarja s proučevanjem človeka v gibanju (torej pri vsakodnevnih opravilih, med vadbo, po poškodbah) in vplivom različnih vrst gibanja na telo. V sklopu našega team buildinga, bo na podlagi svojega znanja za vas pripravila krajšo  jutranjo rutino, ki jo lahko izvajate vsaki dan za boljši začetek ali tudi za konec dneva.

Ker se v našem poklicu pogosto pojavljajo ponavljajoči se gibi, telesne drže in posledično s tem razna mišično skeletna obolenja bi vam tudi predstavila nekaj gibalnih trikov, ki jih lahko uporabite za lajšanje ali preprečitev le teh.

 • 9.00 zajtrk na prostem ob kavici in druženje
 • 11.00 odhod proti domu 

 

Priporočamo: 

Vse udeleženke naj bodo v udobnih, športnih oblačilih.
S seboj prinesite: eno toplejšo jakno za druženje ob ognjišču, športni copati, kopalke in brisača za kopanje in savno (za rjuho je plačilo kavcije – ko se rjuha vrne, kavcijo dobite nazaj.)

 

Predstavitev izvajalcev: 

 • Patricija živi z glasbo in glasba živi v njej že od njenega rojstva. Po dolgih letih prepevanja, jo je le-to pripeljajo do prostovoljnega dela z otroki v Kambodži, kjer je z njimi prepevala. Medtem se je tudi zaljubila v zvočno meditacijo, kjer je spremljala delo zdravilca z zvokom Daniela Coatesa in Maggi Nimmo.
  Z glasom ki je kakor odmev iz pravljice in meditativnimi glasbili vas popelje v globoko stanje miru in sproščenosti.
  Kaj zvočna meditacija sploh je? Je uporaba glasbe za izboljšanje fizičnega ali emocionalnega počutja in zdravja. Prinaša globoko sprostitev uma in telesa. Zvok pomaga odpraviti energijske blokade, ki se pojavijo v nas. Glasbila in mantre, ki vibrirajo v popolni resonanci, se sinhronizirajo z valovanjem naših možganov ter telesa in tako začnejo postopek zdravljenja. S pomočjo gonga dosežemo sozvočje in ustvarjati se začne mnogo nad tonov in pod tonov, telo se odpre sprejemanju subtilne energije. Leva in desna polovica možganov se uravnovesita, um utihne, obmiruje. Tako se iz zavesti pomikamo v podzavest, v stanje, ki ga lahko imenujemo »budno sanjanje«, to stanje omogoča osvobajanje strahov, negativnih miselnih in vedenjskih vzorcev, karme, blokad, težkih, nizkih, neljubečih energij.
  Ob petju manter bo Patricija zaigrala tudi na kalimbo, koshi zvončkek, tibetanske in kristalne posode in gong. Ob koncu zvočnega potovanja bo petje manter še bolj aktiviralo subtilne energijske centre in nas še bolj umirilo, sprostilo in navdalo z radostjo.