fbPixel
SLEDI NAM
KONTAKT

ZAVOD LEPOTE
razvoj, izobraževanje, povezovanje kozmetičark

Trnjava 49
1225 Lukovica
e. info@kozmeticnozdruzenje.si

CELULIT

Maja Mravlje - Perfect Body

CELULIT

Date: 15. marca, 2021
Time: 0:00 - 0:00
Dogodki | Izobraževanja

Več znanja o tej maščobni gmoti nam bo podala Maja Mrevlje, s kakšnimi produkti ga lahko odpravimo, pa se nam bodo predstavili iz podjetja HISTOMER.

KDAJ: ponedeljek 15.3.2021 ob 9 uri.

TRAJANJE: 2 uri

MAJA MREVLJE, ustanoviteljica perfectbody metode, madero coach

Svojo poslovno pot raziskovanja telesa in odprave celulita je začela pred 13. leti z napravo prvega aparata za preoblikovanje telesa. Ob združitvi z medicinskim delom je ob vsej aparaturni tehniki, ki so jo vpeljali v center, spoznala tudi medicinske metode za preoblikovanje telesa. Zadnja leta se ukvarja s predajanjem znanja s pomočjo maderoterapije. Trenutno se ukvarja z medicinsko medicino in anatomijo ter njen vpliv na celulit in telo. Vendar tokrat bo pogovor tekel o celulitu. Zato vabljene k ogledu.

PODJETJE HISTOMER SE PREDSTAVI:   Histomer, blagovna znamka podjetja Valetudo je posebej namenjena zdravju in lepoti vaše kože. Smo vodilno podjetje v dermatoloških raziskavah. Kožo preučujemo že več kot 35 let in vedno iščemo najboljše rešitve za kožne nepravilnosti / težave. Naš ustanovitelj, dr. Vittorino Bortolin, je eden najslavnejših italijanskih kozmetikov, raziskovalec botanične farmakologije in ustvarjalec številnih kozmetičnih in farmacevtskih izdelkov. Botanična poklicanost dr. Bortolina skupaj z našimi dolgoletnimi in pomembnimi izkušnjami, ki ga je na področju dermatologije kupilo naše podjetje Valetudo, predstavlja močno osnovo naše blagovne znamke Histomer.