Sponzorstvo

BRONASTI SPONZOR

Sponzorstvo

bronasti sponzor prejme

• Logotip podjetja na spletni strani Slovenskega kozmetičnega združenja.
  • 1 objava ponudbe/akcije na Instagram-u in Facebook-u SKZ (za članice in nečlanice).
  • 1 objava ponudbe/akcije v zaprti skupini članic SKZ.
  • 1 poslana ponudba ali akcija bazi članic SKZ.
  • 1 predstavitev podjetja (aparatov, produkta ali storitve) na našem kozmetičnem druženju, katerega imamo 1x na mesec v živo ali virtualno.

slovensko Kozmetično združenje

Naše združenje predstavlja interese in krovno organizacijo kozmetičnih salonov po celotni Sloveniji. Ob dejstvu, da kozmetični saloni predstavljajo vašo ciljno publiko, smo prepričane da lahko naše sodelovanje zadovolji interese obeh strani.

Lastnice kozmetičnih salonov se zavedamo, da združevanje stroke prinaša moč in številne prednosti v smislu poslovnih priložnosti in osebne rasti.

Iz tega naslova skozi vse leto organiziramo srečanja in dogodke, katerih namen je povezovanje in pridobivanje novega znanja. Ob tem smo aktivne tudi na naših družbenih omrežjih in preko e-pošte.

Vabimo vas, da si več o naši zgodbi in organiziranih dogodkih preberete na naši spletni strani https://kozmeticnozdruzenje.si/stran-onas/.

Naš moto je povezovanje za skupne cilje. Povezujejo nas leta izkušenj pri delu z našimi zlatimi strankami. Pri čemer so naše težnje zmeraj usmerjene k poslovni odličnosti, strokovnosti in nenehni rasti. Verjamemo, da so to vrednote in cilji, kjer lahko tudi z vami najdemo skupno točko.

Vesele bomo vsakega, ki bo prepoznal potencial naše zgodbe in skupno poslovno priložnost.

Verjamemo v moč naših dogodkov in družbenih kanalov na katerih združujemo kozmetične salone, ki so odlična priložnost za vašo poslovno rast. Če ste prepoznali potencial naše zgodbe in skupno poslovno priložnost nas za več informacij kontaktirajte na info@kozmeticnozdruzenje.si ali pokličite na tel. št.: 040 895 858 – Nives

Ustanoviteljice
Nives Kolarič
Danijela Cerovak

Govori se

NAŠI VTISI

Teden kozmetičnih salonov je zagotovo popestril trg kozmetičnih storitev v Sloveniji in prinesel dodatno osvežitev za stranke, ki lahko sedaj v izbranih salonih dobijo kakovostne kozmetične storitve z dodano vrednostjo.
Danijela Cerovak ● Kozmetični salon Neguj.se

NAŠI VTISI

Teden kozmetičnih salonov je odlična ideja, zadovoljna sem z rezultatom, še bolj pa stranke, ki so prejele kakovostno nego. Vsekakor je to dobra vzpodbuda za naprej.
Andreja Matučec ● Kozmetični salon “Andreja”

NAŠI VTISI

Termini v našem salonu so do štirinajst dni vnaprej zasedeni, zato nekatere stranke žal niso mogle preizkusiti storitev iz posebnih ponudb, ki smo jih pripravili za Teden kozmetičnih salonov. Po njih je še vedno povpraševanje, zato sem se odločila, da bo ena izmed ponujenih storitev postala tudi del naše redne ponudbe.
Nives Kolarič ● Studio Nives

NAŠI VTISI

Teden kozmetičnih salonov je za menoj in izjemno sem zadovoljna nad odzivi strank, ki so nas ta teden obiskale. Iskrena hvala vsem, ki ste bili ta teden pod mojimi rokami in tisti, ki še pridete - teden je bil namreč prekratek. Rada vas imam in za vas se bom potrudila, da bom še boljša.
Leonida Kmetec Čeranić ● Kozmetika in mikropigmentacija Lea

SREBRNI SPONZOR